26.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
26.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Nemulțumiri la audiențe

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Tot mai mulţi păşcăneni se prezintă la Primărie pentru a-şi expune nemulţumirile legate de felul în care arată oraşul. Este şi cazul acestor bărbaţi care au venit ieri la audienţele săptămânale pentru a aduce în atenţia administraţiei locale situaţia locurilor de joacă şi a staţiilor de autobuz.

De exemplu, Aurel Iacob este nemulţumit că parcul din faţa blocului Crinul de pe strada Moldovei, unde vin să se joace aproximativ 80 de copii arată ca după război. Păşcăneanul spune că nu este iluminat, gardul este rupt şi s-a transformat într-un loc de fumat pentru tineri.

Viceprimarul municipiului, Vasile Axinte i-a transmis bărbatului că în prezent se fac lucrări la parcul de copii de la blocul Moldova, după care se vor face lucrări şi în locul indicat de el.

Şi staţiile de autobuz din Sodomeni au ajuns în atenţia administraţiei locale. Păşcăneanul Ion Nemțeanu i-a cerut viceprimarului să pună măcar nişte bănci deoarece sunt oameni bătrâni care aşteaptă în picioare până vine maşina.

Menţionăm că la audienţele de ieri ţinute de viceprimarul municipiului Vasile Axinte s-au prezentat 14 păşcăneni.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.1 ° C
28 °
23.2 °
69 %
1.8kmh
20 %
mar
28 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI