More

  Nemulțumiri într-un cartier din Pașcani. Investiții abandonate

  Array

  Nemulțumiri într-un cartier din Pașcani

  Nemulțumiri într-un cartier din Pașcani. Oamenii cer de urgență intervenția administrației locale pentru a finaliza ceea ce a început în urmă cu câteva luni, asfaltarea și modernizarea drumului, parcării și trotuarelor, “asta pentru a nu mai fi accidentări și mai ales edilul să-și respecte promisiune” spune un cetățean. Materialul video în cadrul știrilor NINFOBIT.

  Pe o stradă din Pașcani trebuie să mergi cu mare atenția ca altfel există posibilitatea să te împiedici și să ajungi pe mâna medicilor. Inelul de la intersecția străzilor Mihai Eminescu și Veronica Micle este pietruit de câteva luni de zile, atunci când în zonă au venit echipaje și mașinării pentru a repara și moderniza strada, au fost puse borduri, au fost ridicate gurile de canal și au turnat piatră.

  Locuitorii din zonă s-au bucurat când au văzut că se încep lucrările și că în sfârșit se face și ceva la ei, însă sunt foarte dezamăgiți de faptul că lucrarea nu a fost finalizată.

  Ba mai mult, cetățenii invită pe cei din conducere la o plimbare prin oraș, printre blocuri ca să vadă cu ce probleme se confruntă oamenii de rând și să i-a contact cu ei mai des.

  În zonă locuiesc foarte mulți copii, iar părinții și bunicii spun că nu este zi ca prichindelul să nu vină lovit acasă, dat fiind că se merge foarte greu pe balastru și nu de puține ori mașinile împrăștie pietrele.

  Cei din conducerea orașului spun că lucrarea va fi finalizată în câteva săptămâni de zile, când zona va fi asfaltată.

  Menționăm că în această perioadă au loc mai multe lucrări de modernizare și asfaltare a străzilor și parcărilor din Pașcani. Pe listă se află Alea Tineretului, Nicolae Iorga, Traian Vuia, Decebal, Alea Ștefan cel Mare – în spatele magazinului Ioana, zona Raiffeisen. Societatea care se ocupă de lucrări este Enviro Construct și are semnat un contract cu Primăria Pașcani în valoare de 2,4 milioane de lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  Probleme cu retelele de apa, din cauza gerului

  Probleme serioase la retele de distributia a apei din municipiul Pascani, din cauza temperaturilor extreme din ultimile zile. Zeci de conducte au inghetat atat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI