2.3 C
Paşcani
miercuri, decembrie 1, 2021

Nemulțumiri din cauza noului program de la centrul de vaccinare din Pașcani

Schimbari majore la centrul de vaccinare din municipiul Pascani, de pe strada Sportului. De luni, 28 iunie, a fost suspendat un flux, din cele doua, iar programul de functionare este intre orele 15-19. Noul program ar fi starnit nemultumiri in randul cadrelor medicale din centru, care motiveaza ca e nefiresc ca persoanele care s-au programat deja in prima parte a zilei, sa fie mutate dupa amiaza. Mai mult, din statisticile lor, ar fi reiesit faptul ca dimineata se faceau cele mai multe vaccinari.

Doctorul coordonator al centrului, Cristian Rășcanu, a explicat pentru BIT TV ca un flux a fost suspendat la solicitarea autoritatilor din judet, iar programul de dupa amiaza ar fi fost stabilit dupa ce s-a consultat cu primarul municipiului.

In ceea ce priveste suspendarea unui flux de vaccinare, aceasta modificare s-ar fi facut din cauza numarului scazut de persoane care isi doresc sa se imunizeze.

Si parerile pascanenilor si a celor care vin la centru sunt impartite, in ceea ce priveste programul. Unii vor sa fie in prima parte a zilei, altii in a doua parte sau chiar mai bine, cateva ore dimineata si cateva seara.

De precizat este faptul ca medicul Gheorghiță Valeriu, coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, a declarat saptamana trecuta ca s-a luat decizia de a reduce programul din centrele de vaccinare, atat din cauza numarului scazut de persoane care vin sa se imunizeze cat si pentru a crea posibilitatea cadrelor medicale de a forma echipe mobile. La Pascani, nu se stie deocamdata daca se va forma o echipa mobila.

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a deschis depozitul de brazi naturali în Pașcani

Au aparut brazii naturali de vanzare in municipiul Pascani. De vineri, 26 noiembrie, s-a deschis depozitul de...

Două transformatoare pentru energie electrică ar urma să fie puse în cartierul Aerodrom

Vesti bune pentru cetatenii din cartierul Aerodrom, care nu au retea de iluminat in zona unde si-au...

Căsuțele pentru Târgul de Crăciun au ajuns la Pașcani. Manifestarea a fost aprobată de Consiliul Local

Primaria Pascani se pregateste sa amenajeze Targul de Craciun, prima editie, pe esplanada municipiului. In aceste zile...

Programul centrului de vaccinare se modifică de săptămâna viitoare. De luni până duminică, între orele 8-20

Programul centrului de vaccinare se modifica, din nou, dupa ce Primaria Pascani a anuntat ca a angajat...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI