1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Neînțelegeri privind locurile de parcare în spatele blocului Crizantema din Pașcani

Neintelegeri privind locurile de parcare intre locatari si unii proprietari de magazine in spatele blocurilor din Asociatia de Proprietari Crizantema M1 B, din apropierea primului semafor din municipiul Pascani. Oamenii sustin ca, desi nu exista o parcare cu plata, unii comercianti isi rezerva fara drept locurile din dreptul propriilor magazine.

Mai mult, pentru a fi mai convingatori si a-si rezerva un loc, unii comercianti apeleaza la tot felul de metode. Oamenii au reclamat ca magazinul de carne din zona a afisat pe usa de aprovizionare din spate ca are contract de inchiriere pe teren si sa nu blocheze accesul auto.

In spatele blocului Crizantema sunt multe societati comerciale care au usi pentru acces marfa, dar nimeni n-a primit asemenea autorizatie sau inchiriere spatiu cum scrie pe acea hartie de pe usa carmangeriei.
El a obtinut-o recent si ilegal cred eu, dupa multiple certuri cu locatarii, le spunea: “Parcati-va masinile la alt bloc sau nu ma intereseaza unde, eu am de primit marfa“- se arata intr-un mesaj trimis pe adresa redactiei de un locatar din zona.

In replica, patronul carmangeriei, consilierul local, Constantin Neamtanu, se apara cu argumentul ca fiecare magazin trebuie sa aiba si un spatiu de acces pentru aprovizionare si ca locul de parcare nu este ocupat in permanenta, ci doar pentru descarcarea marfurilor. Totodata, el sustine ca prin contractul de inchiriere trecut pe usa nu a ocupat trotuarul si caile de acces, ci doar rampa de aprovizionare.

Pentru rezolvarea neintelegerilor, locatarii considera ca  amenajarea unor parcari cu plata ar fi o solutie, dar ca nu sunt suficiente locuri pentru toti detinatorii de masini din municipiu.

De precizat este faptul ca potrivit ultimelor cifre oficiale, in municipiul Pascani sunt peste noua mii de masini, iar numarul parcarilor este mult mai mic.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Ministrul Dezvoltării, întalnire cu primarii pentru proiectele de investiții

Tolba cu promisiuni privind proiectele de investitii in judetul...

Neînțelegeri privind locurile de parcare în spatele blocului Crizantema din Pașcani

Neintelegeri privind locurile de parcare intre locatari si unii...

Tineri prinși cu mașina furată, într-o benzinărie din Pașcani – VIDEO

Patru tineri ce au furat o masina de teren...

Anul Nou pe vechi, în Pașcani, Târgu Frumos și localitățile din apropiere. Festival de datini la Drăgușeni – FOTO

Este mare sarbatoare in aceasta seara pentru crestinii ortodocsi...