9.1 C
Paşcani
marți, septembrie 21, 2021
Array

Negocieri: Primaria Pascani va cumpara energie cu 20% mai ieftina

Negocieri importante pentru Primaria Pascani. In cursul zilei de astazi reprezentantii institutiei impreuna cu cei de la EON Electrica au renegociat contractele de furnizare a energiei electrice atat pentru Primarie cat si pentru institutiile publice din subordinea Consiliului Local.
in urma discutiilor, s-a ajus la concluzia ca pentru Primarie si iluminatul public stradal preturile de furnizare a energiei electrice vor scadea cu 20%, iar la scoli, regii si cresa si institutiile de cultura cu 7%. Noile tarife vor fi operationale imediat dupa semnarea actelor aditionale, pentru o perioada de un an de zile.
Chiar daca vorbim de o reducere procentuala a tarifelor de furnizarea a curentului electric, in bugetul local nu se va resimti acesta masura. Asta deoarece, in cifre reale preturile la energie au crescut semnificativ in acest an si va mai creste pana la dublarea lor comparativ cu valorile de anul trecut. De exemplu bugetul alocat in acest an pentru plata facturile la energie este de 10,8 miliarde de lei vechi suma care a fost cheltuita aproape in totalitate in primele sapte luni ale anului ( 9,95 mld lei vechi). Reprezentantii administratiei locale sustin ca va fi nevoie de rectificare bugetara pentru acoperirea deficitului pana la sfarsitul acestui an.

Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI