More

  Negocieri pe muchie de cuțit. Banii sau evacuarea din Piața Vale

  Array

  piata1

  Pietarii cu datorii la bugetul local si-au adus aminte ca trebuie sa le plateasca. Asta dupa ce au fost amenintati cu evacuare peste cateva zile. Acum incearca sa negocieze cu Primaria achitarea restantelor in rate.

  Panica in randul pietarilor din zona Vale. Zeci de comercianti au fost somati sa paraseasca spatiile inchiriate de la Primarie daca nu isi achita restantele catre bugetul local. Termenul limita de plata a datoriilor este pana la jumatatea lunii februarie dupa care urmeaza sa fie evacuati. Unii dintre ei si-au inchis deja afacerile. Agentii economici sunt nemultumiti de chiriile foarte mari si de faptul ca nu sunt pasuiti in lunile de iarna, atunci cand vanzarile sunt foarte slabe.

  piata

  Este si cazul unui comerciant venit astazi la audiente. El are datorii de cca 8000 de lei si a cerut o esalonare la plata pe parcursul acestui an.

  Primarul Dumitru Pantazi sustine ca trebuiau luate masuri radicale pentru recuperarea datoriilor de la toti cei care au inchiriat sau concesionat spatii sau terenuri din domeniul public.

  Mentionam ca la sfarsitul anului trecut in evidentele contabile erau inregistrate restante de plate de aproape 5 miliarde de lei vechi, unele dintre ele neincasate de ani de zile.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cum si-au impartit consilierii, locurile din comisii si CA-uri

  Legislativul pascanean si-a stabilit reprezentantii in conducerile institutiilor din subordine. Consilierii sau alti reprezentanti ai partidelor reprezentate, au fost desemnati prin vot secret in...

  În loc sa strângă câinii de pe străzi, primarul trimite Poliția sa ii verifice pe iubitorii de animale

  Strangerea cainlor fara stapan, de pe strazile municipiului Pascani, da batai de cap si actualei administratii locale. De la inceputul anului, doar cinci caini...

  Bilanțul polițiștilor ieșeni pentru anul trecut

  În urma analizei situaţiei operative pe raza judeţului Iaşi, din anul 2020, cu privire la evoluţia situaţiei indicatorilor statistici, s-au evidenţiat următoarele aspecte:   Pentru creşterea...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI