9.7 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022

Negocieri fara rezultat pentru comisiile de specialitate

- Advertisement -

Blocajul administrativ din legislativul pascanean ar putea continua si saptamana viitoare daca consilierii opozitia si puterea nu vor ajunge la o intelegere. In cursul zilei de joi organizatia PSD` Pascani a solicitat primarului modificarea componentei comisiilor de specialitate.
Consilierii din opozitie sustin ca Hotararea nr 148 din 18 noiembrie 2020 ar fi fost adoptata cu incalcarea prevederilor legale. Mai exact, unul dntre alesii locali, viceprimarul Cristian Ratoi nu face parte din nici o comisie iar impartirea mandatelor a fost facuta fara sa se tina cont de rezultatele obtinute in alegeri. Desi PSD a castigat alegerile la Consiliul Local si are 8 mandate de consilier, ca si PNL, consilierii liberali detin presedentia a trei din cele 4 comisii de specialitate.
In cursul zilei de astazi a avut loc o discutie pe acesta tema intre primar si consilierii PSD Gabriela Nedelcu si Mihai Dediu – foto,  dar fara nici o rezolvare.

Subiectul ar ruma sa fie reluat la inceputul sedintei programata luni 21 decembrie de la ora 10.00. Conform unor surse neoficiale consilierii PSD nu vor vota ordinea de zi a sedintei pana cand nu va fi modificata componenta comisiilor de specialitate. In acesta situatie cei doi consilieri supleanti de la PNL nu vor putea depune juramantul, in termenul prevazut de lege.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow