More

  Negocieri cu emoții la CAS

  Array

  Ambulanta CPUCa in fiecare an, in aceasta perioada, reprezentantii Spitalului de Urgenta Pascani stau cu sufletul la gura pana in momentul in care este semnat un nou contract cu Casa Nationala de Asigurari si Sanatate.

  In aceasta dimineata, unitatea medicala a trimis un angajat la Iasi pentru a depune dosarul ce cuprinde toata documentatia ceruta de cei de la Casa.

  Potrivit managerului, Costica Panzaru, odata ce au fost depuse actele, Spitalul de Urgenta a fost programat pentru negocieri, pe data de 11 aprilie, incepand cu orele 10:30. La aceasta intalnire, vor participa managerul unitatii, directorul medical Diana Acsinte, directorul economic Doina Miron si liderul de sindicat al spitalului.

  Din cate se pare, negocierile purtate intre reprezentantii Casei si cei ai Spitalului vor fi la sange, deoarece din cauza reformei din Ministerul Sanatatii, tariful pe caz ponderat va fi scazut iar prin urmare si fondurile unitatilor medicale vor fi reduse drastic.

  Reamintim, ca in luna martie, cea mai importanta unitate medicala din Pascani a primit cu 30% mai putini bani de la Casa, desi serviciile medicale prestate de catre spital au depasit suma de 22 de miliarde de lei vechi.

  In acest moment, in conturile Spitalului de Urgenta Pascani exista o suma de peste 1,5 milioane de euro, economisita in ultimii ani, iar conducerea a transmis angajatilor ca anul acesta nu se va umbla la salarii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputatul Petru Movila, candidat PMP la Camera Deputatilor: Solicit redeschiderea şcolilor!

  Şcolile trebuie redeschise pentru că altfel vom fi o societate de diletanţi şi de analfabeţi funcţionali. Toţi elevii trebuie să aibă şanse egale la...

  Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)

  Liberalii s-au văzut cu puterea în mână și au început să atenteze la bunăstarea ieșenilor. În loc să aducă bani în județ pentru investiții...

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există trei motive de optimism pentru 2021

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există, totuși, motive pentru a privi cu optimism 2021, crede medicul pediatru Mihai Craiu. Apariția vaccinurilor...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI