More

  Nedormiti din cauza unui caine. Tiganii il ingrijesc sub geamurile apartamentelor, pentru ai pazi de pedofili

  Array

  NEDORMITI CAINE FOTO

  De cateva luni de zile cetatenii unui bloc din zona vale sunt terorizati de un caine comunitar ingrijit si adapostit  de o familie de rromi chiar sub geamul locuintelor.

  Este vorba despre locatarii blocului, C4 de pe Aleea Izvoarelor, acolo unde pe spatiul verde, familia Ferariu ingrijeste de cateva luni de zile un maidanez. Mai mult, acestia i-au adus si o cusca gasita la groapa  de gunoi din apropiere.

  Vecinii spun ca de la aparitia patrupedului, nu se mai pot odihni pentru ca acesta latra mai ales noaptea, iar prin spatele blocului nu mai pot circula si copiii nu se mai pot juca de frica cainelui.  Ei au cerut ajutorul televiziunii locale pentrur ezolvarea problemei dar au refuzat sa dea vre-o declaratie de frica tiganilor.

  Intrebati de ce tin cainele sub geam membrii familiei Fieraru motiveaza ca le este frica de un pedofil care ar umbla mascat, prin Pascani si bocaneste noaptea pe la geamurile ccelr care locuiesc la parter.

  La fata locului au sosit si politistii locali. Stapanii cainelui nu au putut prezenta nici un act pentru cainele pe care il au in ingrijire, conform prevederilor legale.

  Ei au primit un avertisment sa mute cusca de sub geam iar caine sa fie luat in apartament, in caz contrar urmand sa fie sanctionati cu amenda de pana la 1000 lei.

  Cand s-au trezit cu politistii la usa, romii de la blocul C4 au uitat de grija pentru paznicul necuvantator si au aruncat cusca la gunoi.

  Astfel cainele a ramas fara stapan, liber pe strazile Pascaniului ,fiind astfel un pericol pentru cetateni

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Sarbatori fara cadouri pentru copii. Mos Craciun, pus in carantina de consilierii PNL si Pro Romania

  Copiii pascaneni nu vor primi, in acest an, cadouri de Craciun din partea administratiei locale. Daca in anii trecuti au fost organizate mai multe...

  Pășcănenii își pot achita taxele și impozitele online, prin intermediul platformei ghiseul.ro

  Pascanenii isi vor putea achita taxele si impozitele locale online. Potrivit unei postari de pe pagina oficiala de Facebook a Primariei Pascani, autoritatile locale...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI