25.4 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Nedormiti din cauza unui caine. Tiganii il ingrijesc sub geamurile apartamentelor, pentru ai pazi de pedofili

NEDORMITI CAINE FOTO

De cateva luni de zile cetatenii unui bloc din zona vale sunt terorizati de un caine comunitar ingrijit si adapostit  de o familie de rromi chiar sub geamul locuintelor.

Este vorba despre locatarii blocului, C4 de pe Aleea Izvoarelor, acolo unde pe spatiul verde, familia Ferariu ingrijeste de cateva luni de zile un maidanez. Mai mult, acestia i-au adus si o cusca gasita la groapa  de gunoi din apropiere.

Vecinii spun ca de la aparitia patrupedului, nu se mai pot odihni pentru ca acesta latra mai ales noaptea, iar prin spatele blocului nu mai pot circula si copiii nu se mai pot juca de frica cainelui.  Ei au cerut ajutorul televiziunii locale pentrur ezolvarea problemei dar au refuzat sa dea vre-o declaratie de frica tiganilor.

Intrebati de ce tin cainele sub geam membrii familiei Fieraru motiveaza ca le este frica de un pedofil care ar umbla mascat, prin Pascani si bocaneste noaptea pe la geamurile ccelr care locuiesc la parter.

La fata locului au sosit si politistii locali. Stapanii cainelui nu au putut prezenta nici un act pentru cainele pe care il au in ingrijire, conform prevederilor legale.

Ei au primit un avertisment sa mute cusca de sub geam iar caine sa fie luat in apartament, in caz contrar urmand sa fie sanctionati cu amenda de pana la 1000 lei.

Cand s-au trezit cu politistii la usa, romii de la blocul C4 au uitat de grija pentru paznicul necuvantator si au aruncat cusca la gunoi.

Astfel cainele a ramas fara stapan, liber pe strazile Pascaniului ,fiind astfel un pericol pentru cetateni

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow