15.2 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022

Nedelcu: PSD Pascani nu are nevoie de Cristian Ratoi. Sa ramana in alianta care a majorat taxele si impozitele cu peste 40%!

Social democratii pascaneni neaga ca si-ar fi propus schimbarea viceprimarului municipiului Cristian Ratoi de la Pro Romania cu un alt consilier, de la PNL, si ca ar fi purtat discutii in acest sens cu primarul Marius Pintilie.
Informatia a aparut in presa locala, conform unor surse neoficiale, iar viceprimarul pascanean a distribuit-o pe Facebook fara sa clarifice situatia, lansand sa se inteleaga ca ar fi un sambure de adevar.

Intr-o declaratie de presa pentru BIT TV consiliera Gabriela Nedelcu, vicepresedinte al organizatiei locale a PSD sustine ca PNL si ProRomania au o alianta functionala la Pascani, chiar daca colaborarea intre cele doua formatiuni ar fi nefireasca.
Nedelcu a subliniat ca alianta care asigura acum majoritatea in Consiliul Local s-a facut cunoscuta, in principal, prin majorarea taxelor si impozitelor locale cu peste 40%, intr-un context economic complicat, a refuzat pana acum sa asigure transportul gratuit al elevilor si sa ii sprijine pe cei din categoriile defavorizate.
De asemenea reprezentanta PSD sustine ca este exclus ca liderul Pro Romania Pascani – Cristian Ratoi sa candideze din partea social-democratilor pentru functia de primar, la viitoarele alegeri locale. Nedelcu a precizat ca PSD Pascani are lideri puternici si ca actualul viceprimar ar putea candida ca independent sau din partea PNL.
Cristian Ratoi a refuzat sa raspunda telefonic pentru un punct de vedere pe acesta tema. Mentionam ca in legislativul pascanean sunt 19 consilieri locali, 8 de la PSD, 8 de la PNL, 2 de la Pro Romania si unul de la PMP. Liderii locali ai PNL si ProRomania au convenit sa colaboreze in cadrul unei aliante politice care asigura majoritatea in legislativul pascanean si sprijinul necesar pentru functia de viceprimar.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Amenzile pentru cruzimea faţă de animale, triple

Amenzile pentru cazurile de cruzime faţă de animale, triple...

ANALIZĂ LA RECE – Impozit progresiv versus cotă fixă. Explicațiile unui cunoscut analist economic ieşean

Discuţiile de pe holurile Palatului Parlamentului privind introducerea impozitării...

O ucraineancă s-a răsturnat cu masina la Strunga

O soferiță din Ucraina care conducea un autoturism Honda...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow