More

  Neculai Ratoi si-a lansat astazi candidatura pentru Camera Deputatilor. VIDEO

  Array

  Astazi, 7 noiembrie 2012 la sediul PSD Pascani a avut loc o noua lansare a unui candidat USL in lupta electorala. Este vorba despre deputatul Neculai Ratoi, care si-a adus o serie de sustinatori alaturi de el.

  La acest eveniment au venit pentru a-l sustine pe fostul primar in noua cursa electorala, membri ai PSD: Dumitru Pantazi, Vasile Haldan, Vasile Plesca dar si membrii PNL, Neculai Enea si Petrica Dascalu, care este noul presedinte al organizatiei PNL Pascani.

  Deputatul a tinut sa transmita cetatenilor din Colegiul 5, pe care candideaza, si anume celor din comunele Tatarusi, Lespezi, Valea Seaca, Cristesti, Motca, Miroslovesti, Ciohorani ca incepand de astazi, candideaza pentru un nou mandat in Parlamentul Romaniei.

  Motivatia sa este aceea ca este un bun cunoscator al Pascaniului dar si al zonei municipiului si ca stie foarte bine ce probleme ridica cetatenii dar are si solutii pentru acele probleme.

  Neculai Ratoi spune ca are sustinerea ambelor partide din USL, atat al PSD-ului cat si al PNL-ului, dar si sustinerea primarilor din comunele sus mentionate. El spune ca are in Parlament o serie de proiecte pe care trebuie sa le duca la bun sfarsit, unul dintre ele este cel legat de drumurile  nationale si judetene sa fie administrate corect.

  Primarul Dumitru Pantazi, a tinut sa precizeze ca sprijina candidaturile deputatului Neculai Ratoi, cat si a senatorului Florin Constantinescu. El spune ca Neculai Ratoi s-a zbatut foarte mult pentru a aduce fonduri pentru Municipiul Pascani.

  Presedintele interimar al organizatiei Pascanene al PNL, Petrica Dascalu, spune ca alianta dintre PSD si PNL este cea mai puternica din tara. El spune ca a PNL-ul va sustine candidatura celor doi PSD isti.

  Consilierul PSD, Vasile Haldan, spune ca viitorul legislativ va avea foarte multe lucruri de facut. El sustine ca fostul legislativ a stricat foarte multe sisteme cum sunt cel de invatamant sau cel al sanatatii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadouri de Crăciun pentru copii, la propunerea consilierilor din opoziție

  Copiii pascaneni vor primi cadouri de Craciun din partea administratiei locale. Este vorba despre cei care se vor inscrie la concursul “Sania lui Mos...

  Iluminatul festiv va fi pornit pe 1 decembrie. Mesaj de Ziua Națională pentru pășcăneni de la primarul, Marius Pintilie

  Magia sarbatorilor de iarna va ajunge in municipiul Pascani de Ziua Nationala a Romaniei. De 1 decembrie, va fi pornit iluminatul festiv pe strazile...

  Ziua Națională cu depuneri de coroane și premii pentru cuplurile de aur

  Activitatile pentru Ziua Nationala a Romaniei vor avea loc conform programului anuntat initial de Primaria Pascani. Consilierii din opozitie au initiat in cursul zilei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI