15.4 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Nebunie la Scobinţi: un bărbat a dat foc la casă şi a măcelărit câinii cu un topor

incendiu

Clipe de groaza in comuna Scobinti. Ieri, 28 aprilie a.c., in jurul orelor 18:00, un barbat cunoscut cu probleme psihice si-a incendiat locuinta. Mai mult, si-a amenintat familia, iar apoi cu un topor a macelarit cainii din curte. A lasat in urma doar groaza si durere in randul celor din familie si a vecinilor.

Este vorba despre Petru Pascariu in varsta de 36 de ani, tatal a doi copii. Barbatul parea ca s-a vindecat si de cativa ani nu mai urma nici un tratament medicamentos pentru a tine boala sub control. De cateva zile insa a avut un comportament ciudat si se certa din ce in ce mai des cu sotia sa. Din spusele unor vecini, se pare ca acesta cauta prin casa bauturi alcoolice si pentru ca nu a gasit nimic a dat foc la casa.

Sotia a sunat la numarul de urgenta 112, iar la fata locului s-au deplasat doua echipaje de pompieri de la Targu Frumos si Harlau si Politia Scobinti. Au reusit sa asigure perimetru pentru a nu se extinde focul si la alte locuinte din zona, insa din casa familiei Pascariu au ramas doar peretii.

Barbatul a fost incatusat de catre agentii de Politie si transportat la Spitalul Socola din Iasi. Daca se dovedeste ca nu a avut discernamant in momentul incendierii, acesta nu va fi trimis in judecata pentru faptele comise. In acelasi timp, insa doi copii si mama acestora au ramas fara locuinta, chiar inainte de Paste.

Alte articole