18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Nebunie la Liga a V a, arbitri alergati si batuti de public si jucatori

Etapa cu numarul 10 din Liga a V a, Seria III la fotbal a adus mai multe batai decat fotbal. In prima faza meciul dintre Avantul Todiresti si Viitorul Harmanesti a fost interupt in minutul 70 dupa ce echipa oaspete a refuzat sa mai joace.

Filmul partidei este nebun, in minutul 10, Viitorul Harmanesti deschide scorul. Cateva minute mai tarziu echipa gazda egaleaza. Spiritele s-au incins la finalul primei parti cand oaspetii au primit penalty din care au inscris pentru 1-2. Scandalul a continuat datorita si arbitrului Andrei Florin Ionescu, care a prelungit prima repriza in prima faza cu 4 minute, iar mai apoi a mai aratat inca 3 minute de prelungire. Cand a pus punct primei parti, spectatorii au intrat pe teren pentru a-i cere socoteala, si erau cat pe ce sa-l linsat.

Primarul de la Todiresti, Vasile Buzatu a mai calmat spiritele la pauza, dupa ce a stat de vorba cu suporterii.

In a doua a repriza in minutul 60, acelasi arbitru acorda o lovitura de la punctul cu var pentru echipa gazda, moment in care echipa din Harmanesti s-a retras intr-un colt de teren refuzand sa mai joace. Regulamentar s-au asteptat 3 minute pentru reluarea jocului insa, echipa oaspete a refuzat. Moment in care meciul a fost oprit iar echipele au mers la cabine.

Minutul 10, 0-1 pt oaspeti, 1-1 mai tarziu, …penalty acordat catre oaspeti pe bune, 1-2, a dat 4 minute de prelungire iar dupa terminare a mai dast 3minute, la pauza spectatorii l-au alergat pe arbitru.

O alta partida problematica a avut loc intre N.G. Blagesti si Vointa Motca. Si aici totul a plecat de la o livura de la 11 m dictata in minutul 80, de catre centralul Cezar Ionut Bocan, in favoarea oaspetilor, la scorul de 2-5 pentru Vointa Motca. In acel moment jucatorii si suporterii de la Blagesti s-au napustit asupra sa si asupra tusierului Adrian Nistor.

Unul dintre jucatorii de la Blagesti i-a aplicat mai multe lovituri in figura tusierului care a cazut din picioare si a primit ingrijiri medicale de la unul din jucatorii formatiei Vointa Motca, care este asistent medical.

 

Alte articole