More

  Nebunie la Liga a V a, arbitri alergati si batuti de public si jucatori

  Array

  Etapa cu numarul 10 din Liga a V a, Seria III la fotbal a adus mai multe batai decat fotbal. In prima faza meciul dintre Avantul Todiresti si Viitorul Harmanesti a fost interupt in minutul 70 dupa ce echipa oaspete a refuzat sa mai joace.

  Filmul partidei este nebun, in minutul 10, Viitorul Harmanesti deschide scorul. Cateva minute mai tarziu echipa gazda egaleaza. Spiritele s-au incins la finalul primei parti cand oaspetii au primit penalty din care au inscris pentru 1-2. Scandalul a continuat datorita si arbitrului Andrei Florin Ionescu, care a prelungit prima repriza in prima faza cu 4 minute, iar mai apoi a mai aratat inca 3 minute de prelungire. Cand a pus punct primei parti, spectatorii au intrat pe teren pentru a-i cere socoteala, si erau cat pe ce sa-l linsat.

  Primarul de la Todiresti, Vasile Buzatu a mai calmat spiritele la pauza, dupa ce a stat de vorba cu suporterii.

  In a doua a repriza in minutul 60, acelasi arbitru acorda o lovitura de la punctul cu var pentru echipa gazda, moment in care echipa din Harmanesti s-a retras intr-un colt de teren refuzand sa mai joace. Regulamentar s-au asteptat 3 minute pentru reluarea jocului insa, echipa oaspete a refuzat. Moment in care meciul a fost oprit iar echipele au mers la cabine.

  Minutul 10, 0-1 pt oaspeti, 1-1 mai tarziu, …penalty acordat catre oaspeti pe bune, 1-2, a dat 4 minute de prelungire iar dupa terminare a mai dast 3minute, la pauza spectatorii l-au alergat pe arbitru.

  O alta partida problematica a avut loc intre N.G. Blagesti si Vointa Motca. Si aici totul a plecat de la o livura de la 11 m dictata in minutul 80, de catre centralul Cezar Ionut Bocan, in favoarea oaspetilor, la scorul de 2-5 pentru Vointa Motca. In acel moment jucatorii si suporterii de la Blagesti s-au napustit asupra sa si asupra tusierului Adrian Nistor.

  Unul dintre jucatorii de la Blagesti i-a aplicat mai multe lovituri in figura tusierului care a cazut din picioare si a primit ingrijiri medicale de la unul din jucatorii formatiei Vointa Motca, care este asistent medical.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cuplurile de aur din Moțca vor fi premiate de administratia locală

  Desi traim vremuri grele, cu o pandemie care ne-a schimbat vietile, administratia locala din comuna Motca nu a uitat de cuplurile de aur din...

  Platforme pentru colectarea gunoiului,  fara proiect si autorizatie

  Administratia locala din Pascani a finalizat lucrarile de amenajare a doua platforme pentru colectarea selectiva a gunoiului menajer, in cadrul unui program pilot anuntat...

  Cum vor circula autobuzele de Ziua Nationala

  Operatorul pascanean de transport public local  a anuntat modificari in programul curselor pentru zilele de 30 Noiembrie si 1 decembrie a.c.. Chiar daca sunt...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI