More

  Ne scuzați că suntem mici și plini de viață. Un pensionar i-a reclamat pe micuții de la grădiniță că fac gălăgie

  Array

  Suparare mare pentu cativa pascaneni care locuiesc intr-o scara de bloc, unde la parter se afla, de zeci de ani, o gradinita. Unul dintre locatorii blocului s-a prezentat astazi, 6 martie, la audienta, pentru a aduce in atentia primarului problema cu care se confrunta cele 19 familii si sa gaseasca edilul o rezolvare.

  pensionar

  Un locatar nemultumit a blocului A4 din zona Vale a Pascaniului spune ca e imposibil sa locuiesti in aceasta cladire, pentru ca incepand cu ora 7.30 micutii care vin la gradinita ii dau trezirea.

  Problema a fost adusa si in atentia administratiei locale, astazi, la audiente. Acesta vrea sa fie mutata gradinita in alt spatiu, ori sa aia intrare separata.

  gradi pn nr 5

  Primarul a luat la cunostinta sesizarea pascaneanului, insa nu a dat nici un raspuns, urmand sa se faca verificari.

  La parterul blocului, gradinita ocupa un apartament cu 3 camere, in suprafata de aproximativ 70 mp si invata doua grupe de elevi, in jur de 25 de micuti. Programul cu acestia se termina la ora 12.00, iar conditiile corespund cu cerintele parintilor, acestia fiind multumiti de spatiu si spun ca in aceasta gradinita au invatat chiar si ei, in urma cu cativa ani.

  Gradinita cu program normal numarul 5 apartine de o alta institutie de invatamant. Este vorba despre Cresa si Gradinita cu program prelungit dintre blocurile din zona Vale a Pascaniului.

  Mai multe detalii in materialul video. www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Două căsuțe familiale și un centru de zi, la Boșteni

  Primaria Pascani sprijina demersul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Iasi privind reforma institutiilor de tip vechi si deschiderea unor centre...

  Bilanțul SPCLEP Pașcani pentru 2020. Mai puține nașteri, decese, căsătorii și cărți de identitate

  Raportul de activitate al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Populatiei din municipiul Pascani pentru anul trecut, 2020, aduce cifre in scadere fata...

  Cursuri suspendate la o clasă de la școala din Deleni, din cauza coronavirusului

  Cazurile de infectie cu virusul SARS-COV 2 suspenda in continuare cursurile scolare de la clase din scoli din judetul Iasi. Directia de Sanatate Publica...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp