More

  Ne mandrim cu ei. Atletii pascaneni din nou pe prima treapta a podiumului

  Array

  IMG_2950

  Sectia de atletism din cadrul Clubului Sportiv Municipal, a reusit din nou o serie de performante impresionante. Tinerii sportivi, s-au intors de la un concurs desfasurat la Iasi cu tolba plina de medalii.

  Mai exact, duminica, 19 mai 2013, pe Stadionul “Emil Alexandrescu” din Iasi, a avut loc etapa zonala a Campionatului National de Atletism. Antrenorul, Mihai Vicovanu, s-a prezentat la aceasta competitie cu 11 sportivi, care au participat la 5 probe.

  La sfarsitul acestei etape, pascanenii au obtinut 4 medalii de aur, 2 medalii de argint si 2 de bronz.

  La triathlon fete, podiumul a fost 100% pascanean, locul 1 Iustina Berbece, locul 2 Andrada Ciopraga iar locul 3 Bianca Balasa.

  La aruncarea greutatii categoria C3, locul 1 a fost obtinut de catre Ioana Grigoras care a reusit o performanta cu mult peste adversare 7m 07. Aceeasi sportiva, a mai reusit sa obtina inca o medalie de aur si la aruncarea mingii de oina cu o performanta de 23,3 m.

  La aruncarea greutatii a categoriei C2, primele doua pozitii au fost ocupate tot de atletii pascaneni astfel, Locul 1 Sebastian Grigoras iar Locul 2 Daria Apostol.

  La triatloc C 3, masculin, Alex Randel a reusit sa se claseze pe pozitia a 3 a.

  Pentru atletii pascaneni, urmeaza finala Campionatului National ce va avea loc la Bucuresti, in perioada 23-25 iunie 2013.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident rutier grav în apropiere de comuna Mircești

  Accident rutier grav luni seara, in jurul orei 19:00, la limita judetului Iasi cu Neamt, in apropiere de comuna Mircesti, pe drumul judetean 208....

  Bogdan Cojocaru, candidat pentru Camera Deputaților: PSD este singurul partid din România care a demonstrat că știe să guverneze. (P)

  PSD este singurul partid din România care a demonstrat că știe să guverneze. Iar de fiecare dată când a fost la guvernare, agricultura a fost...

  Bunuri în valoare de 6.000 lei furate la Stolniceni Prăjescu. Presupusul autor a fost găsit

  Un barbat in varsta de 32 de ani din comuna Stolniceni Prajescu este banuit ca ar fi furat bunuri in valoare de 6.000 de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI