31.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Ne mandrim cu ei. Atletii pascaneni din nou pe prima treapta a podiumului

IMG_2950

Sectia de atletism din cadrul Clubului Sportiv Municipal, a reusit din nou o serie de performante impresionante. Tinerii sportivi, s-au intors de la un concurs desfasurat la Iasi cu tolba plina de medalii.

Mai exact, duminica, 19 mai 2013, pe Stadionul “Emil Alexandrescu” din Iasi, a avut loc etapa zonala a Campionatului National de Atletism. Antrenorul, Mihai Vicovanu, s-a prezentat la aceasta competitie cu 11 sportivi, care au participat la 5 probe.

La sfarsitul acestei etape, pascanenii au obtinut 4 medalii de aur, 2 medalii de argint si 2 de bronz.

La triathlon fete, podiumul a fost 100% pascanean, locul 1 Iustina Berbece, locul 2 Andrada Ciopraga iar locul 3 Bianca Balasa.

La aruncarea greutatii categoria C3, locul 1 a fost obtinut de catre Ioana Grigoras care a reusit o performanta cu mult peste adversare 7m 07. Aceeasi sportiva, a mai reusit sa obtina inca o medalie de aur si la aruncarea mingii de oina cu o performanta de 23,3 m.

La aruncarea greutatii a categoriei C2, primele doua pozitii au fost ocupate tot de atletii pascaneni astfel, Locul 1 Sebastian Grigoras iar Locul 2 Daria Apostol.

La triatloc C 3, masculin, Alex Randel a reusit sa se claseze pe pozitia a 3 a.

Pentru atletii pascaneni, urmeaza finala Campionatului National ce va avea loc la Bucuresti, in perioada 23-25 iunie 2013.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow