24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

NE MÂNDRIM CU EI. Atleţii păşcăneni, cei mai buni

NE MANDRIM CU EI. Elevii de la o scoala din municipiul Pascani au reusit sa ocupe podiumul la un concurs sportiv, ce a avut loc la Bacau. Mai multi scolari pascaneni au luat medaliile de aur, argint si bronz, in competitia stransa la care au participat copiii din toata zona Moldovei.

Scoala Gimnaziala “Iordachi Cantacuzino”din Pascani continua seria elevilor sportivi care fac performanta. Mai multi scolari au reusit sa vina acasa cu sase locuri I, in urma concursului “Cupa Micul Atlet”, ce s-a desfasurat sambata la Bacau. Printre ei s-a aflat si Iustina Berbece, de numai 10 ani, care a fost cea mai buna la probele de 200 de metri, lungime si viteza. Se antreneaza din greu inca din clasa pregatitoare, dar cu pasiune.

O alta sportiva, din seria celor mai buni, este si Roxana, care a luat locul I, la 50 de metri garduri si inca alte doua medalii de argint.

Micii sportivi, antrenati de profesorul Mihai Vicovanu, reusesc mereu sa se faca cunoscuti la toate concursurile la care participa. Fac antrenamente riguroase si se pregatesc pentru campionatul national de la Bucuresti, ce va avea loc de pe 31 martie si pana pe 2 aprilie.

Printre cei care au obtinut premii se numara si Aurora Coserariu, Bianca Ciobanu, Iulia Dulhaniuc, Rares Niculeasa, Bianca Florea, Sofia Baroi, Andrada Ciopraga si Mara Badaluta.

Mentionam ca in aceasta perioada se desfasoara concursurile de verificare si calificare pentru finalele de sala la atletism, copii si juniori. Urmatoarea competie va avea loc la inceputul lunii martie, tot la Bacau, unde vor participa cinci atleti pascaneni.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow