1.5 C
Paşcani
marți, octombrie 26, 2021
Array

Muzică pentru suflet cântată de Dan Bittman. Sala de spectacole a fost arhiplină – FOTO

Muzică pentru suflet cântată de Dan Bittman

Concertul primăverii la Pașcani a fost cu casa închisă la Pașcani. Dan Bittman, vocalistul formației Holograf a cântat pentru pășcănence mai bine de o oră cele mai frumoase melodii ale formației Holograf, iar publicul a fost în extras, fredonând fiecare refren. Aplauzele au fost pe măsura evenimentului.

A fost o seară frumoasă la Pașcani, dat fiind evenimentul unde invitatul principal a fost Dan Bittman. Artistul a cântat mai bine de o oră, live, cele mai frumoase melodii de dragoste. Din program nu au lipsit piesele “Ochii tăi”, “Cât de departe”, “Dacă noi ne iubim” sau “Primăvara începe cu tine”. Dan Bittman a fost acompaniat la chitară pe tot parcursul concertului de “Omul cu chitara” – Marius Batu.

Refrenul pieselor a fost cântat și de publicul numeros să-l vadă pe îndrăgitul artist. Aplauzele au fost pe măsura evenimentului.

După concert, Dan Bittman a vorbit cu fanii și a făcut fotografii și a dat autografe. A vorbit și cu reporterii BIT TV, transmințând și un mesaj pentru telespectatori. Mesajul lui Dan Bittman pentru voi, îl puteți urmări în cadrul știrilor INFOBIT!

Pe scenă au mai urcat trupa “The Brothers” împreună cu solista Alexandra Plămadă, Ana Maria Bucșă – participantă la Voce României și Mălina Avasiloaei participantă la X Factor, care au încălzit atmosfera cu melodii românești și străine. Și pășcăneanca Alexandra Iamandii ce a câștigat titlul de cea mai frumoasă fată din Pașcani, în cadrul unui concurs de Miss ne-a încântat cu vocea ei.

Amintim că prețul unui bilet la concert a fost de 50 lei (subvenționat de Casa de Cultură Pașcani). Samir Marcu, referent la instituție ce s-a ocupat de promovarea evenimentului mulțumește pășcănenilor pentru prezența. Concertul a fost organziat de DIOS Artist Resources Romania.

DE LA ACELAȘI AUTOR

ANUNT PRIVIND FINALIZAREA IMPLEMENTARII PROIECTULUI „Grant pentru capital de lucru”

ANUNT PRIVIND FINALIZAREA IMPLEMENTARII PROIECTULUI „Grant pentru capital de lucru”

Se întrerupe furnizarea apei in orașul Targu Frumos si împrejurimi

Lucrări de igienizare a rezervoarelor de apă potabilă în zilele de 26 și 27 octombrie 2021 În scopul...

Meteo până pe 7 noiembrie. Vremea se schimbă brusc, ce temperaturi vom avea timp de două săptămâni

Meteo ANM pentru următoarele două săptămâni. Astăzi Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele...

15 hectare de vegetație uscată de la ieșirea din Pașcani, au ars duminică

15 hectare de vegetație uscată de la ieșirea din municipiul Pașcani, au ars duminică, 24 octombrie, dupa...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI