7.5 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021

A murit călcată pe trecerea de pietoni

A murit călcată pe trecerea de pietoni

Sfârşit groaznic pentru o femeie ce a plecat la muncă în Italia și să strângă bani pentru cei doi copii minori lăsați în grija bunicilor în România. Tânăra româncă în vârstă de 35 ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier ce s-a întâmplat pe trecerea de pietoni. Ea a fost adusă în țară și astăzi a avut loc înmormântarea, la aproape două săptămâni de când a avut loc nenorocirea.

O tânăra plecată la muncă in Italia de câteva luni, a revenit acasă in sicriu, ea fiind victima unui accident de circulație în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Cristina Constantin din comuna Cotnari și-a pierdut viața în urma unui accident rutier petrecut într-un orășel din Italia.

Potrivit site-ului Italia Diaspora, duminică seara, 6 ianuarie, în jurul orei 18.30, pe Strada Provinciala din Roata Rossi, Cristina Constantin a fost lovită în plin de o mașină în timp ce traversa regulamentar, după ce un alt autoturism a intrat în mașina oprita sa acorde prioritate la trecerea de pietoni.

Cu doar câteva ore înainte de producerea accidentului, Cristina a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie cu cei doi copii ai ei, un băiat de 11 ani și o fetiță de 7 ani, alături de urări pentru fiica sa, Ioana. ”La multi ani fetitei mele Ioana. Sf. Ioan să vă ocrotească în fiecare zi… vă iubește mami foarte mult” au fost ultimele rânduri postate de Cristina pentru copiii săi.

În acest caz a fost deschisă o anchetă, polițiștii încercând să stabilească felul în care s-a produs accidentul. Astăzi, femeia a fost înmormântată.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI