4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Muppet show la ATV. Peste 2 ore de minciuni si manipulari la adresa mea

Muppet show la postul local Actualitatea TV. Miercuri seara, cel mai ,,echidistant” jurnalist de pe planeta, Cristian Menegon, incadrat ca o icoana de cei doi facatorii de stiri truncate, Marius Parteni si Razvan Grecu, impreuna, au incercat sa isi spele rusinea dupa ce au fost dovediti ca au mintit intentionat in scandalul serverului spart de la TV BIT. Nu cu scuze ci cu o serie povesti si inventii tocmai pentru a arata ca ei sunt victimele nu vinovatii, si ca bau-baul presei locale as fi eu.
Peste 2 ore a tinut penibilul spectacol, cei trei indivizi intrecandu-se in dezvaluiri senzational de mincinoase.
Iata cateva dintre ele si raspunsurile mele:
Cristian Menegon a sustinut ca in acest scandal, comunicatul de presa de la Orizont.info, care explica incidentul din seara zilei de 2 octombrie, ar fi fost publicat dupa ce newspascani.com a postat articolul mincinos. In realitate comunicatul nostrum de presa a a fost publicat la ora 14.03 iar articolul lor mincinos, la ora 14.33.
Acelasi tanar, pe care nu il mai recunosc, a sustinut ca eu l-as fi obligat sa isi ajusteze articolele politice intr-un fel anume pentru a fi laudati cei din PSD. Am spus-o aseara in emisiune, o spun si aici: il somez public pe cel care a facut aceste afirmatii sa le dovedeasca! Sa arate cu subiect si predicat care au fost articolele care au facut obiectul presupuselor cosmetizati, si cine ar fi laudatii.
In aceeasi emisiune Razvan Grecu a mintit ordinar ca TV BIT as fi obtinut un contract de publicitate de la Remar Pascani, in urma unui santaj prin publicarea de articole critice. In relitate nu exista un asemenea contract de publicitate iar asa – zisele articole santajiste sunt de fapt stiri preluate din presa judeteana.
Acelasi mitoman a spus ca site-ul pe care il patroneaza ar aveam mai multi cititori decat ziarulorizont.info si chiar decat telespectatorii TV BIT. In realitate cifrele de trafic aratate de mine aseara demonstreaza ca site-ul nostru are, de exemplu, mai multe vizite decat site-ul concurrent.
Nici Marius Parteni nu a fost mai prejos. El a spus afirmat ca Dumitru Pantazi,pe vremea cand era viceprimar, mi-ar fid at 6000 de euro sa cumpar o tipografie. In realitate ziarul Orizont a cumparat o tipografie A3 cu bani imprumutati din banca iar Pantazi si-a cumparat o tipografie si mai mare , mult mai tarziu . Din cate imi aduc aminte, pentru etichete si ambalaje tiparite pentru lapte faina zahar, etc dar si pentru tiparirea de ziare. La acea vreme toate publicatiile din Pascani, 3 sau 4 la numar, apareau doar pe print.
Este adevarat ca am tiparit pe ea cateva numere de ziar dar am renuntat din cauza calitatii nesatisfacatoare dupa care am tiparit la Iasi si la Bacau. Marturie stau actele contabile. Inteleg ca Razvan Grecu este preocupat de utilitatea tipografiei cumparata de Pantazi si este ingrijorat ca acesta din urma ar trebuie sa ajunga in instant, ca martor, daca il voi actiona in judecata pe Marius Parteni pentru acesta minciuna. ,,Prietene” Pantazi nu si-a cumparat tipografie pentru mine si nu ma intereseaza cine si cum va trebui sa ajunga in instanta pentru ca Marius Parteni sa plateasca pentru acesta minciuna.

Orizont.info

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow