27.4 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Munți de zăpadă în rondurile cu flori

Munți de zăpadă în rondurile cu flori 

Zapada de pe Esplanda din Pașcani se topește încet dar sigur… în rondurile unde sunt plantate florile. Omătul a fost curățat de oamenii de la Gospodărie Comunală, însă nu a fost cărat și dus în zona Parcului Municipal, cum s-a întâmplat cu o bună parte din zăpada din oraș.

Continuă acțiunile de deszăpezire în Municipiul Pașcani. Lucrătorii de la Serviciul Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei orașului ridică zăpada de pe spațiile verzi și o duce la Peștișoru.

Nu așa s-a întâmplat și cu cea de pe Esplanada Municipiului. Chiar dacă pietonalul este curățat, munți de zăpadă sunt în rondurile cu flori sau fântânile arteziene.

Administrația locală speră ca aceasta să nu mai fie în următoarele zile, în urma depozitării ei în Parcul Municipial. Tot în următoarea perioadă se va demarca și curățenia de primăvară, prin oraș.

Menționăm că meteorologii anunță încă o tură de ninsoare în zona Moldovei, în acest weekend. Mai exact, ploile care vor cuprinde cea mai mare parte a ţării, se vor transforma în ninsoare atât la munte, cât şi în regiunile nordice. În weekend, maximele se vor opri la 10 grade Celsius, iar precipitaţiile vor continua pâna la începutul zilei de duminică, atunci când vor începe să bată în retragere.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow