21.9 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022

Munţi de haine stau depozitaţi ca urmare a măsurilor de izolare impuse în toată lumea. Toţi retailerii se întreabă ce se va întâmpla cu acestea

- Advertisement -

„Uitaţi de fast sau de slow fashion, acum totul este în pauză”, scriu jurnaliştii de la Business Insider într-un articol axat pe problema stocurilor creată de pandemie în rândul retailerilor de haine.

Se pare că munţi de stocuri de haine s-au strâns în magazine, centre de distribuţie, depozite şi chiar şi containere de transport în perioadele de izolare cauzate de pandemia de COVID-19. Pe măsură ce retailerii din toată lumea îşi redeschid uşile, trebuie să se lupte să scape de surplusul de marfă.

Principalele opţiuni sunt să o păstreze în magazine, să deruleze vânzări promoţionale sau să mute totul în locurile de redistribuţie a mărfii din online.

Compania din imobiliare Knight Frank a declarat Reuters că a primit solicitări de închirieri pe termen scurt pentru peste 550.000 de metri pătraţi în Marea Britanie, de la momentul în care a izbucnit pandemia acolo, în luna martie.

Totuşi, depozitarea nu este o opţiune realistă pentru produse care pot fi purtate în orice perioadă a anului şi care ar putea fi vândute odată cu revenirea clienţilor în magazine.

citeste continuarea pe businessmagazin

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow