More

  Muniţie de război găsită la Paşcani şi Târgu Frumos

  Array

  Pericol de explozie intr-o gradina din Pascani si Targu Frumos. Doi localnicii au descoperit in cursul zilei de ieri, 09 iulie a.c., in timp ce lucrau la camp, mai multe proiectele si o bomba.
  Acestia au anuntat autoritatile competente, care au venit la fata locului pentru a lua munitia ce ar fi putut exploda in orice moment. Prima interventie a fost facuta la Targu Frumos, in jurul orelor 08:30, pe un teren viran de pe strada Adancata. Acolo au fost gasite un proiectil exploziv si unul perforant calibru 100 mm.

  Cea de-a doua interventie a fost facuta la Pascani, pe strada Plevnei in gospodaria lui Gheorghe U. Proprietarul a gasit in gradina o bomba de calibru 50 mm.
  Pompierii recomandă populaţiei care descoperă muniţie rămasă neexplodată, să nu atingă aceste elemente, să nu le lovească sau să le mişte din locul în care au fost găsite, să nu încerce să demonteze componentele muniţiei sau să le ridice, transporte sau depoziteze si să anunţe I.S.U. sau Poliţia prin telefonul de urgenţă 112, pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet