More

  Municipiul Paşcani reprezentat pe tabloul principal la Roland Garros de tenismenul Bogdan Apostol (FOTO)

  Array

  Bogdan-ApostolPerformanta extraordinara pentru tenismenul Ionut Bogdan Apostol. Sportivul care activeaza in ultimul an ca junior va reprezenta municipiul Pascani, pe tabloul principal al marelui turneu de Grand Slem de la Roland Garros.

  In urma cu doua zile, organizatorii competitiei au afisat lista cu cei 46 de tenismeni juniori printre care se afla doar doi romani, Ionut Bogdan Apostol legitimat la Clubul Sportiv Municipal din Pascani si colegul sau de la dublu Nicoale Frunza.

  Potrivit sportivului pregatit de antrenorul Toni Gaspar, cea mai mare dorinta a sa a fost participarea la marele turneu unde isi poate masura fortele cu cei mai buni juniori din lume.

  Apostol Bogdan

  Succesul a venit dupa multa munca si numeroase deplasari departe de prieteni si familie, insa Bogdan iubeste tenisul mai mult ca orice.

  Costul deplasarii si cazarea vor fi acoperite de Federatia de Tenis din Romania, iar pentru celelalte cheltuieli va fi contactat si clubul din Pascani pentru a contribui la performanta juniorului.

  Pe site-ul Federatiei Internationale de Tenis, acesta este pe locul 49 in lume si pe locul 1 in Romania, cu 446 de puncte adunate la competitiile ITF din acest an.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pintilie verifica pubelele din suburbii. Primaria incaseaza taxa de salubritate, dar nu vrea sa mai ridice gunoiul amestecat

  Amenintari la adresa locuitorilor din suburbiile municipiului Pascani. Primarul Marius Pintilie a anuntat in cadrul unei conferinta de presa, ca de saptamana viitoare vor...

  De pe 15 martie ar urma sa se deschidă al doilea flux de vaccinare la Pașcani. Primăria angajează personal

  Vesti bune pentru pascaneni, dar si cetatenii din comunele apropiate. De pe 15 martie a.c., ar urma sa fie deschis un al doilea flux...

  “Telefonul cetateanului”, pentru raspunsuri si sesizari

  „Bună ziua, Telefonul Cetățeanului! Ce problemă aveți?“ Asa ar putea fi intampinati in scurt timp, pascanenii care suna la Primarie, pentru a afla un raspuns...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp