18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Municipiul Paşcani, centru de artă fotografică pentru o zi

youth_fotovideotek_asirys_supertineri_proiect

Orasul Pascani este o sursa buna pentru pentru a face fotografii artistice. Si tinerii pascaneni sunt pasionati de arta fotografica. In acest sens, o asociatie de voluntariat din judet a invitat 18 tineri din 6 tari percum Polonia, Estonia, Georgia, Republica Moldova si Armenia, in Romania, la Pascani.

Aici se vor intalni cu membrii clubului de fotografie digitala, coordonat de americanul Theron LaBounty, ce s-a desfasurat pe parcursul unui an la Biblioteca Municipala. Maine, 19 iunie, incepand cu ora 15.30, la Casa de Cultura din Pascani va avea loc o intalnire cu pasionatii de fotografie, iar mai apoi cu administratia locala. Vizita se va incheia cu o sesiune foto prin Pascani pentru a surprinde anumite aspecte ale comunității noastre. Cu fotografiile realizate în cadrul shootingului, tinerii vor realiza o expoziție.

Asociația Asirys/Super Tineri este o organizație non guvernamentală de voluntariat care promovează în comunitate educația prin metode non formale a tinerilor. Tinerii care doresc sa se inscrie o pot face accesand site-ul ASIRYS.

Semnificatia ASIRYS este atitudine, solidaritate, implicare, responsabilitate, youth – tinerete, succes.

Din luna ianuarie a.c. până în prezent voluntarii inscrisi in asociatiei au participat la 12 proiecte internaţionale, în care au fost plecati peste 50 de tineri. Si in urmatoarele luni, voluntarii vor pleca in orase din Italia, Grecia, Polonia sau Spania. ziarulorizont.info

Alte articole