13.6 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023

Muncă în străinătate. Vezi oferta și condițiile de angajare! – DOC

Muncă în străinătate. Vezi oferta și condițiile de angajare! – DOC

Dacă vreți să munciți în străinătate, Agenția pentu ocuparea forței de muncă prin Eures vine în întâmpinarea voastră cu peste 1.500 de joburi în diferite domenii și specializări. Salariile sunt ofertante iar angajarea se face conform unui contract. În această perioadă sunt peste 800 locuri de muncă disponibile în Spania. Nu chiar atât de multe sunt însă în Belgia, Finlanda sau Danemarca.

1.534 locuri de muncă vacante în Europa, prin Eures sunt în această disponibile. Mai jos găsi informații utile privind condițiile de muncă, salarizare sau cazarea.

Conform ofertei, cele mai multe joburi sunt pentru Spania – 804, ca muncitor necalificat la cules de capsuni. Trebuie să știți că nu se solicita experienta in munca, iar salariu oferit este de peste 40 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu.

Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), copie act identitate, adeverinta medicala „apt pentru munca”, CV.

Oferte Eures 18.10.2017 by Dana Ursuleasa on Scribd

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow