15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Muncă în folosul comunităţii, la Lespezi

14 bărbaţi din comuna Lespezi vor munci în folosul comunităţii. Aceasta a fost decizia Judecătoriei Paşcani, după ce sătenii nu şi-au plătit amenzile date de către Poliţie atunci când au fost prinşi că încalcă legea, de la regim rutier până la scandal.

Câţiva bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi chiar peste 60 de ani vor săpa şanţuri, vor tunde iarba de pe terenul de sport sau vor face curăţenie prin comună, pentru că nu au bani să-şi achite amenzile date de către oamenii legii atunci când au comis fapte şi au fost sancţionaţi contraventional.

Astfel, cei 14 bărbaţi vor face muncă în folosul comunităţii în perioada următoare. Orele de lucru date de către Judecătoria Paşcani sunt şi în funcţie de cât de mare a fost amenda. Cea mai mică pedeapsa de muncă în folosul comunităţii este de 4 ore, iar cea mai mare este de 10 ore.

Bărbaţii din comună Lespezi nu au venituri, iar amenzile contravenţionale au fost transformate în ore de muncă în folosul comunităţii. Aceştia sunt – Ion Onișor, Vasile Căciulă, Florin Paşcanu, Ionuţ Veneș, Florin Sună, Gheorghe Ichim, Costel Buruiană, Elvis Marcu, Gheorghe Apostol, Adrian Pepelea, Gheorghe Strungaru, Daniel Pânzaru, Ilie Toma.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow