Primaria Pascani a organizat joi, 5 septembrie, audiente cu cetatenii municipiului. Un numar de 25 de persoane au venit sa caute o rezolvare a problemelor cu care se confrunta. La intrebarile acestora a raspuns viceprimarul municipiului, Gabriela Nedelcu.

Problemele ridicate de cetateni la audiente au fost diverse, de la titluri de proprietate, la acordarea de locuinte sociale sau ajutoare de urgenta pentru medicamente.

Printre cererile formulate au fost multe solicitări pentru acordarea de ajutor banesc familiilor fara posibilitati, in vederea achizitionarii de  centrale termice.  În acest sens, compartimentele de specialitate din carul Primariei  caută un cadru juridic legal pentru a putea fi acordate ajutoare persoanelor aflate in nevoia de a monta centrale proprii. Ajutoarele se vor acorda in baza unor criterii (anchete sociale) si deocamdata nu este cert daca se vor acoperi si costurile legate de manopera.

Mentionam ca cetatenii municipiului Pascani se pot inscrie la audientele ce sunt tinute in fiecare zi de joi, de la ora 09:00,  printr-o cerere depusa la sediul institutiei publice,la Ghiseul Unic, în timpul programului de lucru.

 

 

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider