18.5 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Array

Motivele pentru care directorul de la Salubritate a fost demis. Primarul i-a cerut noului director ca maturatul strazilor si colectarea gunoiului sa fie facuta in cursul noptii

Astazi, 12 ianuarie 2012, in cadrul unei conferinte de presa, primarul municipiului Pascani a facut anuntul oficial privind revocarea din functia de director al societatii Eco Salubris SA, a liberalului Eugen Chiriac si numirea in locul acestuia a consilierului PSD Eduard Dumea. Edilul pascanean a subliniat ca aceasta schimbare a fost facuta exclusiv din motive de management, nu politice.
Pantazi a criticat performatele manageriale ale fostului director si i-a reprosat ca nu a luat masurile necesare pentru dezapezirea si dezghetarea aleilor si trotuarelor din Pascani.
,, Ati observant si dvs ca aleile si trotuarele nu au fost intretinute corespunzator in luna decembrie, acesta atributie fiind a celor de la societatea de salubritate. Am fost nevoiti sa intervenim noi, cu utilaje mici, inchiriate, pentru a indeparta zapada de pe trotuare.
Nici problema cainilor comunitari nu a fost gestionata cum trebuie iar din banii alocati, pana acum, nu s-a facut nici o investitie la Eco Salubritatea SA Pascani.
Acestea au fost motivele pentru care am schimbat conducerea, urmand sa organizam si un concurs pe baza unor proiecte de management. Vom face verificari in legatura cu modul de cheltuire a banilor, a consumului de carburanti si a contractelor incheiate pentru a vedea pe ce au fost cheltuiti banii societatii, pana acum…,,

In acelasi context primarul Pantazi a vorbit si despre asteptarile pe care le are de la noul director al societatii locale de salubritate. Eduar Dumea i-a multumit pentru increderea acordata prin numirea sa la conducerea societatii Ecosalubritatea SA Pascani si a dat asigurari ca va face performanta .
,,De la noul director astept solutii in ceea ce priveste curatenia in oras si cainii comunitari. As dori sa fie gasite solutii pentru coelctarea gunoiului si maturarea strazilor mai ales in timpul noptii…,, a spus edilul pascanean.

Orizont.info

Alte articole