More

  Moțca: Furt de bani în timpul nopții. Hoțul și-a recunoscut vina

  Array

  Patrula Politia PascaniPunct ochit, punct lovit pentru un hot din comuna Motca. Barbatul a patruns pe timpul noptii in locuinta unei familii si a cautat exact in locul in care economiile erau pastrate, iar in cateva minute s-a facut nevazut cu suma de 18 milioane de lei vechi.

  Infractiunea comisa de tanar a fost facuta in noaptea de marti, 19 februarie, iar la sfarsitul saptamanii trecute acesta a fost identificat de catre politisti. Constantin Bechir, in varsta de 21 de ani, din comuna, a recunoscut ca a furat din casa Frasinei Sodomanu si a returnat pagubitei jumatate din bani. Intrucat, in ultima perioada, mai multe persoane au muncit la locuinta femeii , anchetatorii cred ca tanarul a fost unul dintre muncitori deoarece a stiut unde se afla banii.

  Acesta a mai declarat politistilor ca nu a fost singur ci impreuna cu un alt tanar pe nume Stelian M. din aceeasi localitate.

  In continuare, lucratorii de politie efectueaza cercetari pentru stabilirea exacta a autorilor, iar daca acestia vor fi gasiti vinovati risca pana la 15 ani de inchisoare pentru infractiunea de furt calificat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet