More

  Moțca: Facilități pentru datornici la bugetul local

  Array

  Locuitorii comunei Motca au facilitati pentru plata taxelor si impozitelor. Administratia locala a decis sa ofere o solutie satenilor care au datorii la bugetul local, pentru a veni in ajutorul lor, dar si pentru a creste rata de incasare.

  Daca platesc toate datoriile pe care le au la bugetul local, satenii din Motca scapa de penalitati. Este o noua hotarare de Consiliu Local, prin care oamenii care achita integral pana la data de 15 iunie a.c., primesc aceasta facilitate.

  S-a luat aceasta decizie, deoarece rata de incasare a taxelor si impozitelor locale pe anul trecut a fost de numai 40 %. Mentionam ca datoriile pe care le au persoanele fizice la bugetul local este de 4.8 miliarde de lei vechi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  Pachetele medicale pentru 2021-2022, lansate în dezbatere. Ce servicii pot primi asigurații și neasigurații la sănătate

  Pachetele de servicii medicale de stat oferite atât persoanelor asigurate, dar şi celor neasigurate, pentru anii 2021-2022 au fost lansate în dezbatere publică de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp