More

  Moţca: Cetăţeni executaţi silit pentru ajutoarele sociale furate de fostul primar

  Array

  Mai multi locuitorii din comuna Motca platesc si acum din propriul buzunar bani pentru faradelegile comise de fostul primar, Aurel Cozma. Acum opt ani, Cozma si contabililul Stefan Costin au intocmit liste false cu beneficiarii de ajutor social, trecand fictiv persoane din comuna si incasand banii ilegal. Acum, toti asa-zisi “beneficiari” sunt obligati sa scoata din buzunar, sume de bani luate de fostul primar.

  Este si cazul lui Stelian Luca, din localitatea Boureni. Recent, barbatul a primit o instiintare de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala cum ca are de platit 291 de lei, pentru ajutorul social incasat in perioada 2005-2006. Insa, Stelian Luca nu a primit ajutor social in perioada respectiva, pentru ca lucra la o firma in Bucuresti. A avut insa ghinionul sa fie trecut pe lista eronata cu beneficiarii de ajutor social.

  Obligat de lege, pagubitul plateste acum, din singura sursa de venit, bani pe care altii i-au obtinut prin falsuri. Actualul primar, Constantin Serioja Hobinca a precizat ca stie despre aceasta situatie, insa instanta va decide cine este vinovat. Pana atunci, zeci de oameni, platesc pentru bani pe care nu i-au vazut niciodata.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet