31.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Moțca: Bătaie între samsari. Doi dintre ei internați în spital

Ambulanta spital transferSocotelile din targ nu s-au potrivit cu cele de acasa, pentru patru barbati din comuna Motca. Dupa ce au colindat satele din jur pentru a vinde diverse bunuri, consatenii nu s-au inteles cum sa imparta banii si s-au luat la bataie. In urma incidentului, doi dintre acestia au fost transportati cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta din Pascani.

Vasile Cercel, de 25 ani si Aurel Balan, de 54 de ani, ambii din comuna Motca au avut nevoie de ingrijiri medicale din partea medicilor, dupa ce au primit mai multe lovituri cu pumnii si picioarele.

Agentii de politiei au fost sesizati de victima mai tanara, iar in urma verificarilor s-a stabilit ca Dragos Marchidan, de 26 de ani si Dimache Ion, de 29 de ani, sunt cei doi agresori. Potrivit anchetatorilor, tot scandalul a pornit de la faptul ca barbatii nu au cazut de acord cum sa imparta niste sume de bani provenite din comertul ambulant efectuat prin satele din imprejurimi.

Pe numele batausilor, politistii au deschis un dosar de cercetare penala pentru comiterea infractiunii de lovire si alte violente.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow