More

  Moțca: A rămas fără un deget, din neatenție

  Array

  KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAApar din ce in ce mai multe accidente casnice. Un batran din Motca a ajuns de urgenta, la Spital, dupa ce si-a scapat flexul peste mana.

  In cursul zilei de ieri, barbatul, in varsta de 64 de ani, a inceput sa faca treaba prin curte. Deoarece avea de taiat niste tevi care ii foloseau la treburile gospodaresti, sateanul a luat flexul unghiular. Insa, intr-o clipa de neatentie, acesta a scapat unealta peste mana dreapta, iar panza flexului i-a sectionat complet degetul aratator. Imediat, victima a cerut ajutorul rudelor care au pus bucata desprinsa intr-o punga cu gheata si l-au transportat la Spitalul din Pascani.

  Din pacate, medicii din Compartimentul de Primiri Urgente nu au mai putut sa faca nimic pentru a-i atasa pacientului degetul, iar la scurt timp de la prezentare, acesta a plecat acasa, dupa ce i-a fost suturata plaga.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator nr. 6787/10.02.2011 de la infiintarea/inregistrarea societatii MEV EXPERT PLAST SRL, J22/243/2011, CUI 28029066. Il declar nul!

  Bursele elevilor din Pașcani și suburbii, dublate la propunerea consilierilor PSD

  Bursele elevilor din Pascani si suburbii ar urma sa fie dublate la propunerea consilierilor PSD. Acest aspect a fost discutat in sedinta de Consiliu...

  Deputatul Petru Movilă: am legi care au făcut istorie în Parlament! (P)

  1. Pe 6 decembrie veţi candida pentru un nou mandat de parlamentar. Ce vă recomandă pentru un mandat de deputat şi de ce aţi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI