More

  Motatu îi calca pe bătături pe aleşii păşcăneni

  Array

  Unul dintre liderii militantilor anti Apa Vital a început să îi deranjeze pe reprezentanţii administratiei locale din Paşcani. Nu doar cu criticile ci şi prin atitudinea extreme de agresivă, mai ales atunci când se afla în centrul atenţiei.
  Şedinţa de ieri a debutat cu un schimb de replici dure cu primarul Dumitru Pantazi.
  Ion Motatu l-a luat la întrebări pe edilul municipiului după dispoziţia de interzicere a mitingurilor în centrul Pascaniului. Asta după ce cu câteva minute înainte a spus despre primar că este văcar, într-un dialog privat cu unul dintre cei di sală. Enervat pentru tonul şi cuvintele folosite primarul a părăsite sala de şedinţe şi i-a lăsat pe consilieri să vorbească singuri.

  Nici consilierul liberal Marius Pintilie, cel care i-a invitat la şedinţă pe militantii anti Apa Vital, nu a mai suportat ieşirile lui Ioan Motatu. L-a pus la punct de câteva ori, pentru că a intervenit peste alţii în dezbaterile pe tema apei.

  Menţionăm că relaţiile şi comunicarea dintre reprezentanţii societăţii civile şi cei ai administratiei locale s-au degradat mult în ultima perioadă din cauza diferenţelor de opinie în ceea ce priveşte activitatea operatorului de apă. În cadrul celor două mitinguri organizate până acum, militanţii anti Apa Vital au cerut demisia primarului şi a Consiliului Local pe motiv că sunt principalii vinovaţi pentru acesta criza care durează de un an de zile.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet