More

  Mosia lui Cuza impadurita cu molid argintiu de studenti si pompieri

  Array

  Zeci de puieti de molid argintiu au fost plantati azi in curtea palatului Al. I. Cuza din Ruginoasa, in cadrul unei campanii denumite „Luna padurii”. Arborii au fost saditi de studenti voluntari de la Universitatea Ion Ionescu de la Brad din Iasi, pompieri pascaneni si reprezentanti de la Ocolul Silvic Pascani.

  Directia Silvica Iasi a sponsorizat actiunea cu 200 de molizi, cu varsta de aproape 9 ani, iar din pepiniera de la Todiresti au fost adusi tei, mesteceni si stejari.
  Potrivit celor spuse de managerul Complexului Moldova, Lacramioara Stratulat, in curand se va organiza un concurs in cadrul caruia cei mai buni peisagisti pot face proiecte pentru impadurirea mosiei lui Cuza, asa cum era odinioara.
  La eveniment au luat parte si reprezentanti ai Camerei Agricole Iasi, printre care si directorul executiv Monica Pandelea.
  Mentionam ca activitatile dedicate „Lunii padurii” continua saptamana viitoare cu plantari de arbori la Unitatea Militara din comuna Mogosesti Siret.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Două căsuțe familiale și un centru de zi, la Boșteni

  Primaria Pascani sprijina demersul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Iasi privind reforma institutiilor de tip vechi si deschiderea unor centre...

  Bilanțul SPCLEP Pașcani pentru 2020. Mai puține nașteri, decese, căsătorii și cărți de identitate

  Raportul de activitate al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Populatiei din municipiul Pascani pentru anul trecut, 2020, aduce cifre in scadere fata...

  Cursuri suspendate la o clasă de la școala din Deleni, din cauza coronavirusului

  Cazurile de infectie cu virusul SARS-COV 2 suspenda in continuare cursurile scolare de la clase din scoli din judetul Iasi. Directia de Sanatate Publica...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp