8.9 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

Moș Nicolae a venit și la copiii speciali. Ei s-au pregătit cu un concurs de ghetuțe și spectacol

Moș Nicolae a venit și la copiii speciali. Ei s-au pregătit cu un concurs de ghetuțe și spectacol

Surpriză mare pentru sute de copii de la Școala Specială din Pașcani. La toți elevii a venit Moș Nicolae pentru că au fost ascultători, cuminți, cu note bune la învățătură și mai ales s-au pregătit pentru această zi de sărbătoare cu felicitări, cântece și dansuri. De asemenea, ei au confecționat și ghetuțe. Apoi dulciurile au fost împărțite fiecăruia care s-a bucurat nespus de mult.

Moș Nicolae a venit și la copiii speciali. Ei s-au pregătit cu un concurs de ghetuțe și spectacol artistic. Nu a lipsit bradul împodobit și ornamentele așezate frumos prin toată școala.

Ca în fiecare an, pe data de 6 decembrie, la Școala Gimnazială Specială Pașcani se organizează serbarea lui Moș Nicolae. Specialii de Pașcani și-au pregătit timp de o săptămână ghetuțele pentru a-l întâmpina pe Moș Nicoale. Produs final, ghetuțe confecționate din hârtie colorată, carton sau tot felul de materiale și desene, a fost prezentat în fața elevilor, profesorilor, părinților și voluntarilor. Nu au lipsit apluzele.

Moș Nicolae a ajuns la copii, sprijinit de persoane cu suflet mare și anume Geta Moraru, Petrică Gherghiceanu, Agafiței Răzvan și S.C. KOMPS-PRINTERS SRL Pașcani. Pungile cu dulciuri și fructe au fost pe sufletul elevilor.

Directorul școlii, profesor Cătălin Condrea alături de echipă a pregătit și pentru următoarele zile momente dedicate părinților, voluntarilor și chiar profesorilor școlii.

“Ziua de 7 decembrie va fi o zi a prieteniei – a specialului de Pașcani. Astfel, se vor acorda distincții părinților și volunatrilor implicați în activitățile din acest an și va avea loc un mic moment pregătit pentru ei. Vineri, 08 decembrie, va avea loc ziua cadrului didactic și se vor remomora cele mai frumoase activități din acest an.

Menționăm că Școala Specială din Pașcani are 205 elevi activi, 23 de profesori psihopedagogi împărțiți pe 15 clase de la pregătitoare până la aVIIIa. De asemenea, 62 de elevi sunt integrați în școli incluzive.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI