More

  Moș Nicolae a venit și la copiii speciali. Ei s-au pregătit cu un concurs de ghetuțe și spectacol

  Moș Nicolae a venit și la copiii speciali. Ei s-au pregătit cu un concurs de ghetuțe și spectacol

  Surpriză mare pentru sute de copii de la Școala Specială din Pașcani. La toți elevii a venit Moș Nicolae pentru că au fost ascultători, cuminți, cu note bune la învățătură și mai ales s-au pregătit pentru această zi de sărbătoare cu felicitări, cântece și dansuri. De asemenea, ei au confecționat și ghetuțe. Apoi dulciurile au fost împărțite fiecăruia care s-a bucurat nespus de mult.

  Moș Nicolae a venit și la copiii speciali. Ei s-au pregătit cu un concurs de ghetuțe și spectacol artistic. Nu a lipsit bradul împodobit și ornamentele așezate frumos prin toată școala.

  Ca în fiecare an, pe data de 6 decembrie, la Școala Gimnazială Specială Pașcani se organizează serbarea lui Moș Nicolae. Specialii de Pașcani și-au pregătit timp de o săptămână ghetuțele pentru a-l întâmpina pe Moș Nicoale. Produs final, ghetuțe confecționate din hârtie colorată, carton sau tot felul de materiale și desene, a fost prezentat în fața elevilor, profesorilor, părinților și voluntarilor. Nu au lipsit apluzele.

  Moș Nicolae a ajuns la copii, sprijinit de persoane cu suflet mare și anume Geta Moraru, Petrică Gherghiceanu, Agafiței Răzvan și S.C. KOMPS-PRINTERS SRL Pașcani. Pungile cu dulciuri și fructe au fost pe sufletul elevilor.

  Directorul școlii, profesor Cătălin Condrea alături de echipă a pregătit și pentru următoarele zile momente dedicate părinților, voluntarilor și chiar profesorilor școlii.

  “Ziua de 7 decembrie va fi o zi a prieteniei – a specialului de Pașcani. Astfel, se vor acorda distincții părinților și volunatrilor implicați în activitățile din acest an și va avea loc un mic moment pregătit pentru ei. Vineri, 08 decembrie, va avea loc ziua cadrului didactic și se vor remomora cele mai frumoase activități din acest an.

  Menționăm că Școala Specială din Pașcani are 205 elevi activi, 23 de profesori psihopedagogi împărțiți pe 15 clase de la pregătitoare până la aVIIIa. De asemenea, 62 de elevi sunt integrați în școli incluzive.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet