More

  Moş Crăciun, suparat din cauza „iluminatului festiv” din Paşcani

  Dacă credeaţi că in Pascani,  iluminatul festiv va fi aprins  în ajun de Sfântul Nicolae, aşa cum a anunţat adminsitratia locală, ei bine,  v-aţi înşelat sau mai bine zis aţi fost păcăliţ,i din nou. Reprezentanţii Primăriei explica că becurile şi instalaţiile vor fi aprinse în mai multe etape, ca să nu vă plictisiţi, nu toate deodată aşa cum s-a întâmplat în majoritatea oraşelor din ţară. Mai întâi a fost amplasat bradul în Piaţa Casei de Cultură şi aprinse câteva luminiţe, de Ziua Naţională. Zilele următoare va fi aprins şi iluminatul festiv pe Esplanada, scările mari şi cele mici şi strada Ceferiştilor iar până de Crăciun vor fi aduse şi decoraţiunile pentru zona centrală.
  “O parte din iluminatul festiv a fost pus deja în funcțiune din seara de 1 Decembrie. Luminițele și decorațiunile au fost aprinse în anumite zone și străzi, urmând ca din această seară și mâine, să fie aprinse și instalațiile pe scările mari, mici, Esplanada, Ceferiștilor. De asemenea, urmează aduse figurinele și decorațiunile pentru zona centrală, acolo unde deja a fost amplasat bradul.”

  Dacă la Paşcani autorităţile sunt mereu surprinse şi nepregătite, în alte localităţi magia sărbătorilor de iarnă s-a aşternut odată cu venirea iernii. De exemplu în comuna Tătăruşi, luminile au fost aprinse pe 28 noiembrie, iar în cele mai multe din oraşele ţării, de Ziua Naţională.
  Mai mult, unele administratii locale au organizat cu acesta ocazie, concerte şi alte activităţi în aer liber,  la care au participat sute sau mii de oameni.

  SUCEAVA:

  Luminile de sărbătoare din centrul municipiului Suceava, 2018

  SIBIU:

  TÂRGUL DE CRĂCIUN - SIBIU 2018

  IASI:

  Iaşul a fost învăluit de lumini în prag de sărbătoare

  Menţionăm că nici patinoarul nu a fost deschis de Sfântul Nicolae,  aşa cum a anuntat adminsitratia localal. Societatea care a câştigat licitaţia întâmpina dificultăţi pentru a obtine energia electrica necesara functionarii echipamentelor.

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Somaţii pentru eliberarea terenurilor ocupate ilegal. Primarul îi sfatuie pe cei în cauză, să le atace în instanţă

    Primăria Paşcani a luat primele măsuri, după şapte luni de zile de când Poliţia Locală a prezentat un raport cu privire la terenurile din...

  Tablete cu „două moaşe”. Elevii le vor primi la toamnă

  Elevii păşcăneni, lipsiţi de posibilităţile tehnice pentru a participa la cursurile online, vor primi tabletele promise abia de la începutul anului şcolar viitor. Nu...

  Vidanjarea subsolurilor, după ridicarea stării de alertă

    Vidanjarea subsolurilor blocurilor din Paşcani, acolo unde este cazul, va fi făcută după ridicarea stării de alertă, măsura impuse de Guvernul României pentru combaterea...

  Opinii