0.2 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Moș Crăciun a trecut în aceste zile pe la Casa de Cultură din Pașcani – VIDEO

Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu” din Pascani a fost luata cu asalt in week-end-ul ce tocmai a trecut. Sute de copii, de la scolile din oras si suburbii, dar si din alte judete, au pregatit serbari si spectacole, tema principala fiind sarbatoarea Craciunului.

„Sa ne amintim Craciunul” este show-ul organizat de voluntarii de la Sansa 2010 din Pascani. Sute de pascaneni au participat la spectacolul organizat de Asociatie, iar timp de 60 de minute, spectatorii au urmarit cu mare interes „tabloul” pregatit timp de cateva saptamani de catre Sansa.

Incepand cu ora 16.00, preotii pascaneni, ce fac parte din corala Protopopiatului Municipiului, au adus o bucurie pascanenilor prezenti la eveniment cu un concert extraordinar de colinde.

ev la C de C 2

„Din lumina sfanta, un dar”, un concurs de datini si obiceiuri la romani s-a aflat in acest an la a cincea editie. Micutii de la scolile si gradinitele din Municipiu, Suceava sau Vaslui s-au pregatit pentru a reprezenta scoala din care fac parte prin dansuri, cantece si joc a mastilor, imbracati in frumoasele straie populare romanesti.

ev la C de C 1

„Iarna din povesti” a fost un alt eveniment ce s-a desfasurat la Casa de Cultura din Pascani. Colindele si traditiile romanesti au fost aduse si ele pe scena institutiei de cultura din oras, iar ca surpriza, micutii artisti pascaneni ce urmeaza cursurile de teatru sustinute de Ana Maria Rosca, au urcat pe scena cu o reprezentatie.

ev la C de C 3
Si tinerii care urmeaza cursurile Centrului „Stefan cel Mare si Sfant” din Pascani au pregatit o serbare pentru a cinsti Craciunul. Spectacolul „Vis de Craciun” a fost organizat si pentru a strange bani cu care vor fi cumparate produse si daruite nevoiasilor.

Materialele video pot fi urmarite pe www.bittv.info

ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow