17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

„Moș Crăciun” l-a lăsat fără permis auto

DEPISTAT ÎN TRAFIC CU PERMISUL SUSPENDAT, SUB INFLUENŢA ALCOOLULUI ŞI CU AUTORIZAŢIA DE CIRCULAŢIE EXPIRATĂ

La data de 25 decembrie a.c, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău au oprit, pentru control, un bărbat de 39 de ani care conducea un autoturism pe o stradă din oraşul Hîrlău.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit că permisul de conducere al bărbatului figura cu menţiunea suspendat din data de 08 decembrie a.c, iar autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului avea valabilitatea expirată din data de 22 noiembrie a.c.

De asemenea, întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, fapte prevazute şi pedepsite de art. 334 alin. 1, art. 335 alin. 2 şi art. 336 alin. 1 din Codul penal.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow