30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022
Array

Moș Crăciun, colindători și urători la Școala Specială din Pașcani

Copii de la Şcoala Specială l-au primit astăzi pe Moş Crăciun. Aceştia i-au pregătit moşului colinde şi poezii iar în schimb au primit dulciuri şi cadouri. De asemenea au avut invitaţi de seamă care i-au colindat şi urat pe “specialii de Paşcani”.

Emoţii pentru elevii de la Şcoala Specială din Paşcani. Astăzi copii speciali l-au primit pe Moş Crăciun, căruia i-au pregătit poezii, colinde şi urături. De asemenea micuţii au fost şi gazdă pentru colindătorii voluntari ce le-au trecut pragul.

Elevii de la Liceul Miron Costin din Paşcani şi Corul “Speranţe” de la Liceul Ion Holban din Iaşi au venit cu colindul la copii din unitatea de învăţământ specială. Prin momentul lor artistic şcolarii i-au introdus pe cei mici în magia sărbătorilor de iarnă şi i-au ademenit să cânte alături de ei cunoscutul colind “Florile dalbe”.
Captură 3Spre sfârşitul spectacolului micuții au primit şi urători. Printre invitaţii, pentru a intra bine în noul an, s-a aflat şi un grup de mascaţi din Tătăruși care au venit cu ursul.

Menţionăm că la Şcoala Specială învaţă 150 de elevi cu diferite afecţiuni cum ar fi insuficiență în dezvoltarea proceselor psihice, tulburări socioafective şi de comportament, tulburări de vorbire sau handicap locomotor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow