6.9 C
Paşcani
joi, februarie 2, 2023

Moș Crăciun ajunge la Pașcani joi și vineri pentru a împărți dulciuri copiilor

Moșul cel bun și iubit de toată lumea va ajunge în municipiul Pașcani, înainte de a porni în călătoria lui în jurul lumii. Joi și vineri, 22-23 decembrie, bătrânelul va fi de găsit în două locatii din oraș, iar în schimbul a câtorva versuri sau un cântecel spus din suflet, va împărți cadouri copiilor.

Vă spunem și unde să îl gășiți: joi, de la ora 14:30, în piațeta din fața Primăriei Municipiului, de pe strada Ștefan cel Mare, iar vineri mai de dimineață, de la ora 10:00, pe esplanadă.

Vizita lui face parte din programul activităților de final de an al administrației locale din oraș, iar manifestarea este intitulată „Scrisoare pentru Moș Crăciun”. Copiii îi pot lăsa chiar lui dorințele scrise pe o foaie sau îi pot spune în față ce își doresc  în seara de Ajun.

Evenimentul este finanțat din bugetul local, cu suma de 15.000 de lei. Cadouri vor fi împărțite și colindătorilor din școli, așteptați la Primărie după ultima ședință de Consiliu Local din acest an ce va avea loc joi, 22 decembrie. De această dată suma alocată este de 25.000 de lei, iar școlile vor participa cu grupuri de cel mult 25 de colindători.

De precizat este faptul că Moș Crăciun poate fi văzut pe străzile din oraș și cu o zi înainte, când membrii Fanfarei Trubadurii a Casei de Cultură vor organiza o paradă tematică în municipiu.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow