30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022
Array

Moş Crăciun adus la Poliţia din Pașcani

Moş Crăciun a fost adus la Poliţia din Paşcani, cu sirene, iar în faţa a zeci de oameni a fost scos din dubă şi băgat în sediu. Nu a fost arestat pentru vreo fapta ilegală comisă ci a fost adus pentru a aduce cadouri copiilor de poliţişti şi a asculta poeziile şi cântecelele pregătite de prichindei.

MOS CRACIUN LA POLITIE

Moş Crăciun umblă şi prin Paşcani în aceste zile. În puţinul timp pe care îl are, astăzi a poposit şi la sediul Poliţiei din oraş, unde îl aşteptau copiii oamenilor legii, nerăbdători să-i spună poeziile şi cântecele. Cum a intrat Moşu în sală, copiii au început să-i cânte, iar acesta i-a ascultat emoţionat.

Sacul plin de daruri s-a golit imediat. Elena, Maria sau Alessio s-au număr printre cei prezenţi care au primit cadoul mult dorit de la Moşu. – vezi știrea în materialul video dincadrul știrilor INFOBIT.

Pe lista cadourilor s-au aflat bijuterii de prinţesă, maşinuţe sau dulciuri. Moşul a promis că va umbla şi în Ajun de Crăciun pe la casele copiilor. Cu unii se va întâlni, iar altora le va lasa cadoul sub brăduţ.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Incep lucrarile pentru apa si canalizare. A avut loc prima sedinta de pregatire

Vesti bune pentru pascaneni. Lucrarile pentru extinderea si repararea...

Legislativul din Harlau, sedinta cu 14 proiecte

Legislativul din orasul Harlau este convocat in sedinta ordianra...

Concursuri de angajare la pompieri. Posturi la Pașcani, Târgu Frumos și Iași

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Sturdza” al Judeţului...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow