More

  Mos Craciun a venit in Pascani. Se amenajeaza “Oraselul Copiilor “

  Desi mai sunt 35 de zile pana la sarbatorile de iarna, Mos Craciun a ajuns deja in municipiul Pascani. Mai exact, pe esplanada din fata primariei din oras, unde au fost puse o parte din decoratiunile pentru Oraselul Copiilor: doua casute, o sanie trasa de reni si mii de beculete. Zeci de prichindei s-au oprit astazi acolo si s-au bucurat de primele ornamente de iarna, chiar si fara zapada.

  Mai sunt cateva zile pana cand Pascaniul va straluci pentru sarbatorile de iarna. Pregatirile in oras pentru iluminatul festiv au ajuns astazi pe esplanada din fata primariei, unde se amenajeaza Oraselul Copiilor. Mos Craciun, sania trasa de ren si casutele in miniatura, au atras astazi zeci de prichindei.

  Chiar daca nu sunt multe ornamentele, bucuria celor mici este imensa. Reprezentantii administratiei locale au precizat ca acolo va fi amplasat si un brad impodobit si va fi facuta o arcada luminoasa spre patinoarul, ce ar urma sa fie amenajat in apropiere.

  Mentionam ca administratia locala intentioneaza ca in acest an sa cumpere noi decoratiuni. Iluminatul festiv va fi aprins chiar de Ziua Romaniei, iar in perioada sarbatorilor de iarna vor avea loc diferite concerte de colinde.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet