13.6 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023

Mos Craciun a venit in Pascani. Se amenajeaza “Oraselul Copiilor “

Desi mai sunt 35 de zile pana la sarbatorile de iarna, Mos Craciun a ajuns deja in municipiul Pascani. Mai exact, pe esplanada din fata primariei din oras, unde au fost puse o parte din decoratiunile pentru Oraselul Copiilor: doua casute, o sanie trasa de reni si mii de beculete. Zeci de prichindei s-au oprit astazi acolo si s-au bucurat de primele ornamente de iarna, chiar si fara zapada.

Mai sunt cateva zile pana cand Pascaniul va straluci pentru sarbatorile de iarna. Pregatirile in oras pentru iluminatul festiv au ajuns astazi pe esplanada din fata primariei, unde se amenajeaza Oraselul Copiilor. Mos Craciun, sania trasa de ren si casutele in miniatura, au atras astazi zeci de prichindei.

Chiar daca nu sunt multe ornamentele, bucuria celor mici este imensa. Reprezentantii administratiei locale au precizat ca acolo va fi amplasat si un brad impodobit si va fi facuta o arcada luminoasa spre patinoarul, ce ar urma sa fie amenajat in apropiere.

Mentionam ca administratia locala intentioneaza ca in acest an sa cumpere noi decoratiuni. Iluminatul festiv va fi aprins chiar de Ziua Romaniei, iar in perioada sarbatorilor de iarna vor avea loc diferite concerte de colinde.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow