21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Morga Spitalului neincapatoare din cauza pacientilor decedati

Morga SpitalMorga Spitalului de Urgenta Pascani a devenit , din nou neincapatoare, din cauza numarului mare de decese inregistrate, in ultima perioada.
Nu mai putin de opt cadavre au fost depozitate in morga spitalului, intr-o singura zi a saptamanii trecute. Medicii se arata ingrijorati de numarul mare de pacienti care ajung la Spital suferind de afectiuni foarte grave.

Potrivit acestora, s-au intamplat si cazuri in care pacientul s-a prezentat in ambulatoriu pentru o consultatie simpla, iar de aici sa fie internat la Sectia de Paliatii, cu diagnosticul de cancer in faza terminala.

Conducerea spitalului a declarat ca aceasta crestere este pusa pe seama deceselor care s-au inregistrat si pe alte sectii decat cea de Paliatie. Astfel, in ultima perioada, medicii de pe sectia de Medicina Interna, Anestezie – Terapie Intensiva si Pneumologie au pierdut din pacientii internati.

Directorul medical, Diana Acsinte, a tinut sa faca un apel la cetatenii care se stiu cu afectiuni sa se prezinte la medic din timp si sa respecte tratamentul prescris.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow