More

  Morga Spitalului neincapatoare din cauza pacientilor decedati

  Array

  Morga SpitalMorga Spitalului de Urgenta Pascani a devenit , din nou neincapatoare, din cauza numarului mare de decese inregistrate, in ultima perioada.
  Nu mai putin de opt cadavre au fost depozitate in morga spitalului, intr-o singura zi a saptamanii trecute. Medicii se arata ingrijorati de numarul mare de pacienti care ajung la Spital suferind de afectiuni foarte grave.

  Potrivit acestora, s-au intamplat si cazuri in care pacientul s-a prezentat in ambulatoriu pentru o consultatie simpla, iar de aici sa fie internat la Sectia de Paliatii, cu diagnosticul de cancer in faza terminala.

  Conducerea spitalului a declarat ca aceasta crestere este pusa pe seama deceselor care s-au inregistrat si pe alte sectii decat cea de Paliatie. Astfel, in ultima perioada, medicii de pe sectia de Medicina Interna, Anestezie – Terapie Intensiva si Pneumologie au pierdut din pacientii internati.

  Directorul medical, Diana Acsinte, a tinut sa faca un apel la cetatenii care se stiu cu afectiuni sa se prezinte la medic din timp si sa respecte tratamentul prescris.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet