20.5 C
Paşcani
marți, august 16, 2022

Monica Berescu: Mihai Chirica și Costel Alexe sunt obligați moral să demisioneze din funcțiile publice!

Intr-o postare pe facebook deputatul USR Monica Berescu sustine ca Mihai Chirica și Costel Alexe sunt obligați moral să demisioneze din funcțiile publice!
„Ieșenii suferă din cauza corupției promovate de către primarul Iașului și președintele Consiliului Județean. Frăția penală a liderilor PNL Iași, expusă în aceste zile în spațiul public, este periculoasă pentru toate instituțiile pe care aceștia le conduc. Nevinovăția se dovedește doar în instanță, renunțând la funcțiile publice.
Cei mai importanți aleși ai județului Iași sunt trimiși în judecată pentru grup infracțional organizat și alte fapte de corupție, trafic de influență și luare de mită. Astăzi, Mihai Chirica și Costel Alexe au statutul de inculpați și sunt trimiși în fața justiției; motiv pentru care nu mai au niciun drept să conducă destinele ieșenilor.
Cea mai înțeleaptă și responsabilă decizie pentru binele ieșenilor este demisia din funcția de primar și președinte de CJ. În acest context, orice decizie, cheltuială sau proiect aprobat în PMI și CJ este susceptibil de corupție la fiecare semnătură care poartă numele celor doi inculpați. Din respect pentru oamenii care i-au votat dar mai ales pentru ceilalți ieșeni, Mihai Chirica și Costel Alexe trebuie să renunțe la aceste funcții.”

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Movila: Patru dosare grele care arată românilor că poți muri cu dreptatea în mână.

10 august, Colectiv, dosarul Revoluţiei, Mineriada. Patru dosare grele...

România educată este repetentă (P)

România este din nou codașa Europei în ceea ce...

Petru Movila: Unde sunt autostrăzile si spitalele?

Că în Regiunea de Nord-Est nu există infrastructură şi...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow