More

  Momente de senzație la sărbătoarea comunei Lespezi. Primarul de la Lespezi invitat de Corina să o “bată la fund”

  Array

  Momente de senzatie la sarbatoarea comunei Lespezi. Evenimentul, care a avut loc aseara, a fost unul de succes si au participat mii de localnici de toate varstele. Pe scena a urcat si Corina, o cunoscuta interpreta de muzica usoara, care l-a provocat la dans pe edilul comunei. De asemenea, intre cei doi, a avut loc un schimb de replici interesante, care au smuls ropote de aplauze din partea publicului.

  Sarbatoarea localitatii Lespezi, de ieri, nu a fost lipsita nici de momente de senzatie. Cantaretii care au urcat pe scena au avut un program care a fost la inima spectatorilor, iar ultima artista, a fost “cireasa de pe tort”. Corina, o cunoscuta interpreta, canta din 2004, iar numarul ei artistic a fost la finalul sarbatorii.

  Artista a tinut un discurs si a multumit edilului, Ioan Lazar, pentru organizarea cu succes a evenimentului. Primarul s-a fastacit si i-a cerut sa nu il mai laude. Replica Corinei a fost savuroasa: “Nu ma puneti sa nu va laud, ca nu am cum. Sunteti un om bun, eu cunosc un om bun si pot sa ma apropii doar de oamenii buni. Sa ma pedepsiti dupa, imi dati bataie la fund!”
  Reactia publicului a fost pe masura. Oamenii au aplaudat frenetic acest moment.
  Artista a continuat insa sa il provoace pe primarul localitatii si sa il invite insistent la un dans popular, chiar pe scena. Mai mult, a invitat si publicul sa ii sustina.
  La final, revederea dintre cei doi, primarul si artista, s-a terminat cu imbratisari si pupici.
  Mentionam ca interpreta de muzica usoara, Corina, a debutat in anul 2004, cu albumul “Noi doi”, compus de Marius Moga. De-a lungul timpului a lansat mai multe melodii, care au ajuns pe primele locuri in clasamentul oficial al difuzarilor Radio din Romania.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: “Cîțu a provocat o criză în Alianță pentru a-și arăta mușchii în PNL”

  Reformele adevărate și eficiente se produc doar prin voință politică și prin cooperare; indiferent de popularitatea unor decizii sau a altora. Decizia de astăzi...

  Casa de Cultură Pașcani a stabilit programul de activități pentru acest an

  Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani si-a stabilit programul de activitati culturale pentru anul in curs. Proiectul a obtinut avizul consiliului consultativ si al celui de administratie si urmeaza sa fie supus dezbaterii in viitoarea sedinta de Consiliu Local. Potrivit documentului si in acest an vor fi cam aceelasi manifestari cultural-artistice ca in anii trecuti. //

  Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, la Pașcani

  Pășcănenii care au aparate electrice și electrocasnice vechi, pe care nu le mai folosesc, se pot debarasa de acestea, corect şi uşor, printr-un serviciu pus la dispoziție de administrația locală, în parteneriat cu Ecoarena. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet