9.1 C
Paşcani
duminică, octombrie 17, 2021
Array

Momente de senzație la sărbătoarea comunei Lespezi. Primarul de la Lespezi invitat de Corina să o “bată la fund”

Momente de senzatie la sarbatoarea comunei Lespezi. Evenimentul, care a avut loc aseara, a fost unul de succes si au participat mii de localnici de toate varstele. Pe scena a urcat si Corina, o cunoscuta interpreta de muzica usoara, care l-a provocat la dans pe edilul comunei. De asemenea, intre cei doi, a avut loc un schimb de replici interesante, care au smuls ropote de aplauze din partea publicului.

Sarbatoarea localitatii Lespezi, de ieri, nu a fost lipsita nici de momente de senzatie. Cantaretii care au urcat pe scena au avut un program care a fost la inima spectatorilor, iar ultima artista, a fost “cireasa de pe tort”. Corina, o cunoscuta interpreta, canta din 2004, iar numarul ei artistic a fost la finalul sarbatorii.

Artista a tinut un discurs si a multumit edilului, Ioan Lazar, pentru organizarea cu succes a evenimentului. Primarul s-a fastacit si i-a cerut sa nu il mai laude. Replica Corinei a fost savuroasa: “Nu ma puneti sa nu va laud, ca nu am cum. Sunteti un om bun, eu cunosc un om bun si pot sa ma apropii doar de oamenii buni. Sa ma pedepsiti dupa, imi dati bataie la fund!”
Reactia publicului a fost pe masura. Oamenii au aplaudat frenetic acest moment.
Artista a continuat insa sa il provoace pe primarul localitatii si sa il invite insistent la un dans popular, chiar pe scena. Mai mult, a invitat si publicul sa ii sustina.
La final, revederea dintre cei doi, primarul si artista, s-a terminat cu imbratisari si pupici.
Mentionam ca interpreta de muzica usoara, Corina, a debutat in anul 2004, cu albumul “Noi doi”, compus de Marius Moga. De-a lungul timpului a lansat mai multe melodii, care au ajuns pe primele locuri in clasamentul oficial al difuzarilor Radio din Romania.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum să-ți protejezi banii de inflație: e mai simplu decât crezi

Cu toții auzim de la știri, în această perioadă, cum rata inflației bate record după record. Din...

Alimentația nesănătoasă și viciile golesc buzunarele românilor. Oamenii susțin că sunt prea săraci pentru a mânca sănătos

Avem obiceiuri alimentare nesănătoase şi vicii. Dăm la fel de mulţi bani pe alcool cât dăm pe...

Săraca Deltă bogată, paradoxul neştiut de dincolo de frumuseţe. De la traiul de pe o zi pe alta, la încălcarea legii: “În cărţi e...

Ne mândrim cu delta, bucata noastră de ţară inclusă în patrimoniul mondial UNESCO. Pentru noi, tărâmul dintre...

Din bucătăriile virtuale, la tribunal. Jamila și Laura Laurențiu se luptă în instanță pentru eclerul la tavă

“Eclerul la tavă” este disputat în justiție de Jamila și Laura Laurențiu, ambele urmărite pentru rețetele pe...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI