23.5 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Momente de senzație la sărbătoarea comunei Lespezi. Primarul de la Lespezi invitat de Corina să o “bată la fund”

Momente de senzatie la sarbatoarea comunei Lespezi. Evenimentul, care a avut loc aseara, a fost unul de succes si au participat mii de localnici de toate varstele. Pe scena a urcat si Corina, o cunoscuta interpreta de muzica usoara, care l-a provocat la dans pe edilul comunei. De asemenea, intre cei doi, a avut loc un schimb de replici interesante, care au smuls ropote de aplauze din partea publicului.

Sarbatoarea localitatii Lespezi, de ieri, nu a fost lipsita nici de momente de senzatie. Cantaretii care au urcat pe scena au avut un program care a fost la inima spectatorilor, iar ultima artista, a fost “cireasa de pe tort”. Corina, o cunoscuta interpreta, canta din 2004, iar numarul ei artistic a fost la finalul sarbatorii.

Artista a tinut un discurs si a multumit edilului, Ioan Lazar, pentru organizarea cu succes a evenimentului. Primarul s-a fastacit si i-a cerut sa nu il mai laude. Replica Corinei a fost savuroasa: “Nu ma puneti sa nu va laud, ca nu am cum. Sunteti un om bun, eu cunosc un om bun si pot sa ma apropii doar de oamenii buni. Sa ma pedepsiti dupa, imi dati bataie la fund!”
Reactia publicului a fost pe masura. Oamenii au aplaudat frenetic acest moment.
Artista a continuat insa sa il provoace pe primarul localitatii si sa il invite insistent la un dans popular, chiar pe scena. Mai mult, a invitat si publicul sa ii sustina.
La final, revederea dintre cei doi, primarul si artista, s-a terminat cu imbratisari si pupici.
Mentionam ca interpreta de muzica usoara, Corina, a debutat in anul 2004, cu albumul “Noi doi”, compus de Marius Moga. De-a lungul timpului a lansat mai multe melodii, care au ajuns pe primele locuri in clasamentul oficial al difuzarilor Radio din Romania.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow