More

  Moment emoționant la depunerea jurământului – FOTO/VIDEO

  Array

  Moment emoționant la depunerea jurământului

  Emoții și lacrimi pentru zeci de absolvenți ai școlii medicale din Pașcani. Astăzi au participat la festivitatea de absolvire, acolo unde au depus și jurământul, dar unde conducerea a premiat și cel mai bun elev, cel mai bun profesor. A fost predată și cheia succesului. După mai bine de oră de festivitate, momentul s-a încheiat cu aplauze și flori, iar în această seară vor petrece câteva ore până la examenul final.

  90 de absolvenți ai Centrul de Studii Ștefan cel Mare din Pașcani au depus astăzi jurămânul după trei ani de studii la una dintre cele trei grupe, de Asistent Medical Generalist, de Asistent Medical de Farmacie sau la Baleneofiziochinetoterapie. Evenimentul a debutat cu imnul absolventului, Gaudeamus Igitur, apoi, directorul Viorel Enea a adresat câteva cuvinte de mulțumire celor prezenți pentru alegerile făcute și pentru dăruirea și implicarea în anii de studii.

  Ca la orice festivitate de absolvire, s-au acordat și premii. A fost înmânată diploma celui mai bun student. Este vorba despre Andreea Carcea, care a reușit să obțină media generală 9,98. Ea a studiat “farmacia”. Emoționată a urcat pe scenă pentru ridicarea premiului dar și pentru un mic discurs.

  Organizatorii au pregătit surprize și unui profesor desemnat “profesorul anului”. Este vorba despre Angelica Blagoci care predă TIC – informatică.

  Elevul anului și diplomă de merit au primit absolvenții Cătălina Agache de la AMG și Manuela Burcut de la Farmacie.

  S-a păstrat tradiția și în acest an, fiind dăruită cheia succesului, absolvenții Postlicealei au predat ștafeta celor cu un an mai mic.

  După aceste momente, fiecare absolvent a depus jurământul.

  Menționăm că în acestă seară este pregătită o petrecere la un local din oraș, urmând ca în câteva săptămâni asistenții medicali să intre în febra examenelor. În luna iulie cei de la specializările AMF și Balneo, iar în august cei de la AMG.

  Menționăm că examenele, practică, teorie și prezentarea proiectului, vor avea loc la Pașcani, la sediul Centrului, pentru că școala este acreditată de Minister.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Gravidă din zona Pașcaniului, ajutată de poliție în trafic să ajungă mai repede la o maternitate din Iași

  Gest de laudat al politistilor rutieri ieseni. Noaptea trecuta, 20 ianuarie, in jurul orei 1:00, oamenii legii au oprit in trafic un conducator auto...

  Guvernul extinde campania de vaccinare. Care sunt noile categorii de persoane incluse în etapa a doua

  Executivul se reuneşte miercuri în şedinţă, de la ora 13.00, iar pe ordinea de zi figurează un proiect de hotărâre pentru modificarea Strategiei de...

  Florin Cîţu, despre redeschiderea şcolilor: „Decizia se va lua pe 2 februarie”

  Decizia privind începerea şcolii ar putea fi luată pe 2 februarie, a anunţat premierul Florin Cîţu, iar dacă lucrurile vor merge bine, cel mai...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI