More

  Moment emoționant la Colegiul “Unirea”. Mai mulți profesori și-au luat rămas bun de colegi și elevi

  Array

  Moment emoționant la Colegiul “Unirea” din Pașcani. Mai mulți profesori și-au luat rămas bun de la colegi și elevi, ieșind la pensie. Conducerea a organizat pentru ei un eveniment cu care greu o să-l uite!

  “Rămas bun profesional, dragi colegi seniori!

  Spunem că fiecare anotimp din viața noastră are frumusețea, parfumul, culoarea dorită de noi doar dacă avem ochi să vedem, minte deschisă și gânduri cu infinite ferestre.

  Este toamnă și școala își cunoaște bobocii dar își ia și rămas bun profesional de la seniorii Colegiului Unirea. O generație de elevi vine, o generație de profesori pleacă. Pleacă doar din sala de clasă, pentru că au ostenit să reia în fiecare toamnă ciclul lecțiilor de zbor pentru generații și generații de copii. Fiecare copil care a trecut prin sala de clasă a colegilor noștri are mintea și sufletul construit cu stropi din energia dumnealor. Sunt colegii noștri de cancelarie, acel ”perfect – imperfect de cancelarie” care este colegul nostru din școală.

  Catedrele de matematică, istorie și inginerie au predat ștafeta lecțiilor spre înalt în cunoaștere și iubire prin doamnele profesor: Mioara Petrescu, Liliana Centea, Felicia Cojocaru și domnul profesor Desideriu Weisz. Felicitări dragi colegi pentru o carieră frumoasă!” a spus în discursul său directorul Daniela Orășanu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet