14.6 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 24, 2022
Array

Moment de reculegere la Deleni. Un consilier local a murit la 66 de ani

- Advertisement -

Ședința de consiliu de la Delenia debutat ieri cu un moment trist, de amintire a celui care a fost până săptămâna trecută consilier local al comunei. Evenimentul nefericit a marcat nu doar familia, ci și colegii din consiliu local, deoarece Ion Voicu a trecut la cele veșnice la doar 66 de ani.

Moment comemorativ ieri, în cadrul Ședinței de Consiliu ce a avut loc la Primaria Comunei Deleni. Înainte de a începe lucrările ședintei, consilierul Mihai Ciubotariu, președinte de ședință, a propus tuturor celor prezenți în sală, să țină un moment de reculegere în memoria unui bun prieten și coleg de consiliu, Ion Voicu.

Consilier local la Deleni din 2008 și membru activ al partidului PNL din anul 2000, Ion Voicu a decedat de curând la doar 66 de ani în urma unei boli cumplite, fiind înmormântat sâmbăta trecută. Colegii săi au ținut ieri un moment de reculegere în memoria acestuia.

Menționăm că pentru postul de consilier rămas liber, urmează să fie validată vacantarea la următoarea ședință de consiliu de la sfârșitul lunii octombrie, apoi pentru funcție va fi propus un membru supleant de pe lista PNL, situația urmând să fie rezolvată, până la sfârșitul anului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow