17.6 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Moment de reculegere a polițiștilor pășcăneni pentru polițistul ucis din Suceava

Moment de reculegere a polițiștilor pășcăneni  pentru polițistul ucis din Suceava

Și Pașcaniul a răsunat de sunetul sirenei duminică dimineața. Asta pentru că, oamenii legii de la Poliția Pașcani alături de cei de la Transporturi Feroviare au decis să țină și ei un moment de reculegere în memoria colegului de la Suceava care a fost ucis în Gară, cu mai multe lovituri de cuțit. Astfel, polițiștii aflați la locul de muncă, s-au oprit din activitate un minut, la ora 11:00 și au pornit semnalele acustice și luminoase.

Așa a fost duminică dimineața, 23 iulie, ora 11:00 în Gara Pașcani. Polițiștii de la TF aflați la locul de muncă au pornit sirenele timp de un minut ca moment de reculegre în memoria colegului, subinspector de poliție – numit post mortem Constantin Sorin Vezeteu, ajutor șef de post la TF Suceava, ucis de mai multe lovituri de cuțit chiar pe peronul Gării Burdujeni.

La acea oră, bărbatul a fost înmormântat în satul natal de lângă Suceava.

Uciderea cu sânge rece a poliţistului în vârstă de 38 ani, de către un psihopat, Ioan Beşa, care, doar pentru că ura poliţiştii, l-a atacat şi l-a înjunghiat de 40 de ori pe agentul-şef, a readus în discuţia autorităţilor condiţiile în care acţionează oamenii legii.

Premierul Mihai Tudose a anunţat, sâmbătă, că poliţiştii nu vor mai patrula singuri, precizând că gradul de periculozitate al acestei meserii este „înfiorător”.

Poate dacă ar fi fost doi agenţi, deznodământul ar fi fost altul.

Dumnezeul să-l odihneacă în pace!

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT!

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow